2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه رنگی گذاشت 

یادم نیس ولی  خوش رنگ بود فک کنم  N۵ بود یا ۴

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
مرسی مهربونم

رنگ سه صفر ایتالیایی +بیست سانت دکوکرم+اکسیدان ۱۲درصد مخلوط کن حدود ۱۵دقیقه رو موهات بذار عزیزم بعدش موهاتو بشور موهات ک نم داشت اکسیدان ۶درصد +۵سانت واریاسیون ابی مخلوط کن و مثل شامپو ب موهات بزن و همون موقع بشورش.

ی روز ب موهات استراحت بده هر رنگی دوس داشتی بزن عزیزم

فقط رنگای دودی و زیتونی با واریاسیون نقره ای بزن و رنگای ک تن قرمز داره حتما چند سانت واریاسیون بنفش اضافه کن ک قرمزی موهات گرفته بشه

اره عزيز دلم بچم سه هفتشه سزارين كردم

بارداری چندمته؟!بعدچندروزتونستی بلندشی؟؟؟؟من۲۳ماه پیش زایمان سزکردم ولی اینباربایدبخاطرپسرمم شده زودپاشم ازتخت....چون پسراولم هنوزکوچیکه....

رنگ سه صفر ایتالیایی +بیست سانت دکوکرم+اکسیدان ۱۲درصد مخلوط کن حدود ۱۵دقیقه رو موهات بذار عزیزم بعدش ...

مرسی عزیییییییزم😍😍😍😍😍انشالله هرچی ازخدامیخوای بهت بده😘😘😘😘😘

بارداری چندمته؟!بعدچندروزتونستی بلندشی؟؟؟؟من۲۳ماه پیش زایمان سزکردم ولی اینباربایدبخاطرپسرمم شده زود ...

من ٣تا ٤ ساعت بعد از سزارين بلند شدم راه رفتم زايمان اولمه ٢ روز بعدم مرخص شدم چون ايرانم نيستم تنهام خانوادم اينجا نيستن همه كاراى بچم رو خودم بايد ميكردم هرچقدر زودتر از جات بلند بشى همونقدر زودتر حالت خوب ميشه

من ٣تا ٤ ساعت بعد از سزارين بلند شدم راه رفتم زايمان اولمه ٢ روز بعدم مرخص شدم چون ايرانم نيست ...

بسلامتی😘من هم خانواده خودم هستن وهم خانواده همسرم ولی من دوست دارم خودم بتونم سزیع بلندشم وزندگیم رومدیریت کنم.مرسی ازراهنماییت دوستم.دعاکن واسم دوستم❤❤❤