2777
2789
عنوان

زمان براورده شدن حاجت

198 بازدید | 17 پست

سلام بچه ها.

خیلی خسته روحی هستم. خیلی وقته چله میگیرم و دعا و نذر و نیاز و زاریو از این گارای انرژی مثبتی انجام میدم.

اما خبری نیست . دارم دق میکنم دیگه.

چیکار کنم .

لطفا برای رسیدن به♥️عشقم♥️صلوات بفرستین.ممنونم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1845018/تاپیک-جامع-گرفتن-حاجت-لطفا-تشریف-بیارید?page=5

عزیزم متوجه نشدم.

توو این تاپیک فقط همه اومدن مثل من حاجتاشونو گفتن.

اینکه چیزی نیست.

زمان براورده شدن حاجت  روز جمعه  وقتی نصف خورشید  پنهانه زیر کوه حضرت زهرا س  اون لحظه دعا میکردند

و حدیث قدسی   که خداوند میفرمایند بنده ای که  بعد از نماز صبح یک ساعت بعد از نماز شب هم یک ساعت به یاد من باشد( تمام‌حاجت هاشو تقبل میکنم .)متن پرانتز دقیق جمله بندیش تو ذهنم نیست

میشه برای حاجتم صلوات بفرستی؟
عشقم بنده واقعی خسته نمیشه نگو خسته شدم خدا مهربونه خدا میبینه تورو داره صبر و تحملتو امتحان میکنه&n ...

آخ که چه دل مهربونی داری.

باهمین دل مهربونت دعام کن.

عزیزم متوجه نشدم. توو این تاپیک فقط همه اومدن مثل من حاجتاشونو گفتن. اینکه چیزی نیست.

خب کسایی که لایکت میکنند برات دعا میکنند  صلوات و امن یجیب تو هم  منو صفحه ۷ لایک کن   تا ۴۰ نفر برام دعا کرده باشن ممنونم

خب کسایی که لایکت میکنند برات دعا میکنند  صلوات و امن یجیب تو هم  منو صفحه ۷ لایک کن   ...

باهمین چشمای گریونم و دل پریشونم برات امن..‌ خوندم و صلوات فرستادم. انشالله به زودی به خواسته دلت میدسی

باهمین چشمای گریونم و دل پریشونم برات امن..‌ خوندم و صلوات فرستادم. انشالله به زودی به خواسته دلت می ...

الهی قربونت بشم عزیزم

منم برات ایت الکرسی میخونم  انشالله حاجتت میگیری

الان میخوام یک تاپیک بزلرم واسه روزی   بیا تو تاپیکم    کاری که باید ۲۷ ام انجام بدیم