2777
2789
عنوان

تعادل احساسی درباره خواستگارم ندارم....

| مشاهده متن کامل بحث + 1167 بازدید | 34 پست
ما نزدیک 7-8 جلسه اشنایی قرار شد بله بگیم.ولی خدای من وقتی رفتند انگار تازه فهمیدم قراره ازدواج کنم ...

وای دقیقا من فک میکنم ممکنه قطعی شه گریه ام میگیره 

یا من هو اضحک و ابکی

باید منطقی نگاه کنی.منم مثل تو اولش دو دل بودم. با احساساتم درگیر بودم.

حالا باید ببینی اگه ادم خوبیه و ازنظر منطقی مشکلی نمیبینی و شیله پیله نداره و ب هم میاین مطمئن باش هر روز که بگذره بیشتر عاشقش میشی.

پس با چشم باز انتخاب کن.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی پولدار نیس تحصیلات من بالاتره ولی اخلاقا ب نظرم اون خیلی بهتره

از اونجا که اخلاقیات حرف اول رو میزنه 😂

اون سره

ردش کن بره 

ما که خواستیم زمین را برای مهربانی مهیا کنیم ، خود نتوانستیم مهربان باشیم . من در کوچه های زندگی به دنبال آرتانی وحشی و سادیسمی بودم که مرا با تیر عشقش زخمی کند ، که ناگهان ممدی از ته کوچه با پراید آمد ... ( امضام فانه من در کوچه های زندگیم به دنبال هیچ خری نیستم    البته به دنبال یک آهو هستم    آن آهو در پشت کوچه ای که ممد از تهش آمد در باغی سرسبز علف می خورد و از وجود من آگاه نیست ، آیا من قادر به شکار این آهو هستم ؟ خیر )
چقدر رو احساست تکیه داری. ازدواج که فقط احساس نیست

میترسم بعدا هم این حسو داشته باشم آخه

وگرنه عقل رو هم میسنجم

میخوام ببینم کسی بوده ک بعد از ازدواج دیگه اینطور نباشه  

یا من هو اضحک و ابکی

اخلاق خوب چهره رو نحت الشعاع‌قرار میده. شما خیلی زود دل بسته شدی چه حبر از الان. الان باید اخلاق و رفتارشو بررسی کنی ببینی یه عمر میتونی کنار بیای. فقط معاشرت زیاد کن و زود جواب نده. از تلفن زدن و اس دادن چیزی گیرت نمیاد بیشتر ببین چاکنشاش تو شرایط مختلف چیه مخصوصن زمان مشکلات و اختلافات

یا رادَّ ما قَدْ فاتَ : عمر های به سر آمده، روزهای گذشته، خون‌های ریخته، عشق‌های گم شده، آبروهای رفته، بغض‌های شکسته، اشک‌های چکیده، و آب‌های از جوی رفته را تو باز می‌گردانی ای باز گرداننده‌ی از دست رفته‌ ها!
باید منطقی نگاه کنی.منم مثل تو اولش دو دل بودم. با احساساتم درگیر بودم. حالا باید ببینی اگه ادم خوب ...

آره ب این چیزا که میفکرم میگم حتما قبول میکنم

دوباره بعضی اوقات بهش کاملا بی احساس میشم  

یا من هو اضحک و ابکی
میترسم بعدا هم این حسو داشته باشم آخه وگرنه عقل رو هم میسنجم میخوام ببینم کسی بوده ک بعد از ازدواج ...

یه سری احساسات و وابستگیها بعد از ازدواج به وجود میاد

قربون بودنت برم پسرم... 
احتمالا اون موقع هایی ک چندشتون میشه یا خوشتون نمیاد پریودنیستین یا نزدیکای موعد پریودتون؟

ن چک کردم اتفاقا 

اینطور نیس

خودمم نمیدونم چ موقعیته

یا من هو اضحک و ابکی
اخلاق خوب چهره رو نحت الشعاع‌قرار میده. شما خیلی زود دل بسته شدی چه حبر از الان. الان باید اخلاق و ر ...

خوب چطور 

وقتی بریم بیرون که همه چی گل و بلبلله

کجا بسنجمش

یا من هو اضحک و ابکی
آره ب این چیزا که میفکرم میگم حتما قبول میکنم دوباره بعضی اوقات بهش کاملا بی احساس میشم  

ماهم دوست بودیم. البته سنتی. فکر میکردم بدون اون نمیتونم زندگی کنم. چون خیلی ب هم شبیه بودیم. و منو درک میکرد. ولی چهرشو بعضی اوقات دوس نداشتم! 

بعد از 5ماه دوستی که نامزد کردیم روز نامزدی تااازه انگار چهرش ب دلم نشست.

ماهم دوست بودیم. البته سنتی. فکر میکردم بدون اون نمیتونم زندگی کنم. چون خیلی ب هم شبیه بودیم. و منو ...

دقیقا انگار شرایط منه 

بعضی اوقات عقلم ا کار میوفته و میگم اصلا بهترش تو دنیا نیس و خیلی شبیه همیم

دوباره میگم نه چهره اش نکنه برام آذیت کننده باشباشه خدارو شکر

عزیزم انشالله خوشبخت باشید 

یا من هو اضحک و ابکی

همسر من دو سال پیش اومد خواستگاریم.جواب رد دادم فکر میکردم از لحاظ خانوادگی و اعتقادی به هم نمیخوریم.بعد از این که جواب رد دادم اصلا بهش فکر نمیکردم بعد از دوسال دو باره پیشنهاد دادن،وقتی فکر میکردم به دوسال گذشته یک پسر چاق قد کوتاه سبزه جلو چشمم میومد اما با همه این تفکرات و دلایل قبلی منطقی تر فکر کردم.اجازه دادم دوباره اومدن. موقع تصمیم گیری دیدم اخلاقش خیلی بهتر از منه.کار هم داره.خانواده خوبی هم داره شاید از لحاظ مالی به ما نمیخورن اما خانواده آرومی هستن جواب دادم.الان هم خیلی راضی هستم.فکر میکنم دو سال قبل خیلی از روی احساسم تصمیم گرفتم...اما بعد از اون طرز تفکرم و تغییر دادم.به نظرم شماهم ببین کدوم ملاکهات از همه مهم تره که اگر طرف مقابل نداشته باشه به مشکل میخوری.بعد تصمیم بگیر.

ولی بنظر من ادم وقتی ته دلش قرسه و مطمعنِ طرف رو دوست داره نباید بافکر کردن به روز عقدش گریه اش بگیره... 

منم‌مجردم وختی ب روز عقدم با عشقم فکر میکنم (انشالله🙏🙏🙏🙏)میخام بال درارم

استرس تمام وجودتوفرامیگیره ولی گریه نه 

گریه ینی تو هنوز نمیدونی وااااقعا دوسش داری یا ن 

بنظرم ب خودت هنوز فرصت بده تا زمانی ک قطعااااا مطمعن شدی ب حست...

هنوز دلت ی دل نیس😊

ولی من هنوزم یواشکی پروفایلشو چک میکنم...!!😔❤