الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
شما بچتون پسره یا دختر؟میگن تهوع چهارهفته دختره...من از روزی که بی بی چکم مثبت شد تهوع داشتم الانم که یازده هفتم کمابیش دارم...از بیشتر غذاها متنفرم مخصوصا از بوشون
خدایا ممنونم بهم بچه های سالم دادی خدای خوبم مرسی که مث همیشه چشمتو رو تمامممم بدی هام بستی و خواستمو برآورده کردی...من دیگه فقط مامان پریا نیستم من الان مامان پریا و علی هستم❤❤❤
سر اولی هیچی ویار نداشتم حتی یک درصد پسر بود سر این کارم ب جای میرسید کفر میگفتم ارزوی مرگ میکردم پس ...
آره میدونم ربط نداره منم سر دخترم هیچچچ تهوعی نداشتم اما همه میگفتن چون تهوع نداری پسره ولی دختر بود...سر این یکی همش مریضم و تهوع داره امونمو میبره همه میگن صددرصد دختره
خدایا ممنونم بهم بچه های سالم دادی خدای خوبم مرسی که مث همیشه چشمتو رو تمامممم بدی هام بستی و خواستمو برآورده کردی...من دیگه فقط مامان پریا نیستم من الان مامان پریا و علی هستم❤❤❤
ممنونم عزیزم..شماهم ان شاءالله پسرگلتو صحیح و سالم بغل کنی