2777
2789
عنوان

معرفي دكتر زنان و زايمان در تهران

262 بازدید | 12 پست

سلام خانوماي گل 😊 ممنون ميشم اگه دكتر زنان و زايمان عالي در تهران كه خودتون تجربه كردين رو معرفي كنيد❤️

من اگر نيك يا بدم... تو برو خود را باش  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر منیره اخلاق نجات از نظر کار و تجربه و اخلاق و وجدان عالیه عالی اصلا هم زیر میزی یا پول جدا نمیگیره بیمارستانهای زیادی میره خیلی با حوصله به همه سوالا جواب میده دوسه نفر رو معرفی کردم خیلی راضین دو نفر از آشناها هم برای نازایی و سقط رفتن شکر خدا الان بچه دارن

دکتر روشنک احمدپور، هم خودم پیشش زایمان داشتم هم ۵تا دوستامو از طریق همین سایت فرستادم پیشش و واقعا ...

ميشه شمارشونو بفرستين واسم لطفا

دکتر منیره اخلاق نجات از نظر کار و تجربه و اخلاق و وجدان عالیه عالی اصلا هم زیر میزی یا پول جدا نمیگ ...

ممنون ميشم اگه شمارشو بفرستين واسم