2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تولدش مبارک عزیزم ان شاالله عشقتون ابدو یک روز .... باید ببینی به چه چیزی علاقه داره اگه کتاب خون هست یه کتاب خوب اگه علاقه به تیم ورزشی خاصی داره لباس ورزشی اون تیم یا ست بالش و ملحفه اون تیم اگه علاقه زیادی به بهداشت واصلاح داره یه ست اصلاح خوب اگه خیلی به تیپش اهمیت میده یه دکمه سردست شیک یا یه ساعت 

من به دستان خدا خیره شدم ... معجزه کرد [smiley]l/l_70.gif[/smiley]
یه عالمه پیراهن داره هاااا

خببب,...ادکلن...ماشین ریش تراش...کفش...کت تک‌‌‌...ست لباس راحتی...گوشی موبایل اگه گوشیش خیلی وقته عوض نکرده...ست کمربند و کفش و ...

خوشبخت کسی است که به یکی ازین دوچیز دسترسی دارد؛ یا کتاب های خوب یا دوستانی که اهل کتاب باشند.ویکتور هوگو
تولدش مبارک عزیزم ان شاالله عشقتون ابدو یک روز .... باید ببینی به چه چیزی علاقه داره اگه کتاب خون هس ...

کت تک دوست داره

ک من پولم نمیرسه

دوست ندارم ی چیز یبار مصرف باشه

نمیخوام از این ارزون قیمتا بخرم...

کت تک دوست داره ک من پولم نمیرسه دوست ندارم ی چیز یبار مصرف باشه نمیخوام از این ارزون قیمتا بخرم. ...

ورزشيه استايلش يا مردونه ؟ چه سرگرمي هايي داره؟ چقدر ميخواي هزينه كني؟

🐹I'm not short 😡My height is just cute
کت تک دوست داره ک من پولم نمیرسه دوست ندارم ی چیز یبار مصرف باشه نمیخوام از این ارزون قیمتا بخرم. ...

استارتر ست کفش و کمربند چی اون میپسنده؟؟

خوشبخت کسی است که به یکی ازین دوچیز دسترسی دارد؛ یا کتاب های خوب یا دوستانی که اهل کتاب باشند.ویکتور هوگو