دوستان من 4 ماهه ازدواج کردم کارمندم بنظرتون بهترین زمان بارداری کی هست؟ اطرافیا ی تعدادی میگن با اوضاع فعلی که حاملگی سخته جلوگیری نکن حتی طبیعی ی تعدادی هم میگن بابا مگه دیوونه ای زودتر از یکی دو سال بذاری حامله شی برو سیتی صفا بچه بیاد خیلی شرایط سخت میشه و از این حرفا.... پیشنهاد شما چیه؟
من ٤ ماه بعد از بارداري براي اينكه تو اقدام بوديم متوجه شدم همسرم ازو اسپرم هستن يعني اسپرمشون صفره ، و خدارو شكر چون زود متوجه شديم زود هم درمان رو شروع كرديم، واقعيت اينه كه وقتي تو صف ناباروري براي يه دكتر ساعت ها وقت ميزاري تازه متوجه ميشي خطر ناباروري چقدر زياده، ٤ ماه بعد از طريق بيوبسي بيضه و ميكرو باردار شدم و باز خواست خدا بود كه خدا بهمون بچه داد، هيچ كس تفهميد ما مشكل بارداري داريم و حرف ديگران اذيتمون نكرد، چون زود اقدام كرديم، كلا بچه دار شدن و بچه داري سخته ولي اونقدر لذت بخشه كه من خوشحالم زود بچه دار شدم و الان همه تجربه هامون در كنار بچه مونه
تو نیکی میکن و در دجله انداز که ایزد در بیابانت دهد باز
بستگی به خودت داره.بیخیال حرفهای مردم.من خودم دوست داشتم برم سر کار.قرض و قواه ها تموم شه.مسافرت بریم.حال کنیم.خونه رو بزرگتر کنیم بعد.وای نی نی مون صلاح ندونست زودی اومد
باورکنین ما هنوز درست بلد نیستیم با هم رابطه برقرار کنیم تا دو ماه پیش من درد و خونریزی داشتم.حالا گناه نداره شوهرم که هنوز هیچی نشده 9 ماه کاری نداشته باشه باهام؟