2777
2789
عنوان

زمان مناسب بارداری

149 بازدید | 24 پست

دوستان من 4 ماهه ازدواج کردم کارمندم بنظرتون بهترین زمان بارداری کی هست؟ اطرافیا ی تعدادی میگن با اوضاع فعلی که حاملگی سخته جلوگیری نکن حتی طبیعی ی تعدادی هم میگن بابا مگه دیوونه ای زودتر از یکی دو سال بذاری حامله شی برو سیتی صفا بچه بیاد خیلی شرایط سخت میشه و از این حرفا.... پیشنهاد شما چیه؟

در جهانم همه چیز نیکوست  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزيزم 

من ٤ ماه بعد از بارداري براي اينكه تو اقدام بوديم متوجه شدم همسرم ازو اسپرم هستن يعني اسپرمشون صفره ، و خدارو شكر چون زود متوجه شديم زود هم درمان رو شروع كرديم، واقعيت اينه كه وقتي تو صف ناباروري براي يه دكتر ساعت ها وقت ميزاري تازه متوجه ميشي خطر ناباروري چقدر زياده، ٤ ماه بعد از طريق بيوبسي بيضه و ميكرو باردار شدم و باز خواست خدا بود كه خدا بهمون بچه داد، هيچ كس تفهميد ما مشكل بارداري داريم و حرف ديگران اذيتمون نكرد، چون زود اقدام كرديم، كلا بچه دار شدن و بچه داري سخته ولي اونقدر لذت بخشه كه من خوشحالم زود بچه دار شدم و الان همه تجربه هامون در كنار بچه مونه

تو نیکی میکن و در دجله انداز که ایزد در بیابانت دهد باز

بستگی به خودت داره.بیخیال حرفهای مردم.من خودم دوست داشتم برم سر کار.قرض و قواه ها تموم شه.مسافرت بریم.حال کنیم.خونه رو بزرگتر کنیم بعد.وای نی نی مون صلاح ندونست زودی اومد

😈😈😈

خيلي زوده هنوز بزار حداقل ٢ سال بگذره 

هيچ وقت زود نيست بنظرم هميشه ديره، من ارزو داشتم الان كه ٣٠ سالمه پنج تا بچه داشتم 😔

تو نیکی میکن و در دجله انداز که ایزد در بیابانت دهد باز

وای منم به حرف شوهرم گوش کردمونزاشتم دوسال بچه دارشیم وجلوگیری کردم حالاهمش میگم خدایاکاش زودتراقدام میکردم الان جواب گرفته بودم هرچندکه دیگه پشیمونی سودی نداره وهرماه درحال دکتررفتن هرچندتاحالانذاشتم کسی بفهمه تاازاین به بعدچی بشه آخه هنوزجواب نگرفتمومامان نشدم

من 4ساله ازدواج کردم 1سالونیم منتظرم اگه 33سالم نبود اصلا حالا حالاها به بچه فکر نمیکردم حیف دیر ازدواج کردم

همه راهها گشوده است...معجزه از پس معجزه باز نمی ایستد ازآسمان برسرم خیروثروت میبارد...خدایا سپاسگزارم

باورکنین ما هنوز درست بلد نیستیم با هم رابطه برقرار کنیم تا دو ماه پیش من درد و خونریزی داشتم.حالا گناه نداره شوهرم که هنوز هیچی نشده 9 ماه کاری نداشته باشه باهام؟

جدی اینم ی مسئله اس واس خودش

در جهانم همه چیز نیکوست