بچه ها لطفا بگین تو این بحث حق با من بوده یا شوهرم
دو روز پیش شوهرم گفت شرکتشون میخواد یک شنبه افطار بده و گفت دوست ندارم برم و تو تنها میشی و همکارام گفتن بیا و من گفتم نه و اینا
بعد من گفتم همش یه شبه عیب نداره برو و منم یه کم استراحت میکنم و اصرار کردم که بره
خلاصه روز یک شنبه صبح بهش گفتم امروز میمونی شرکت؟ گفت نمیدونم و اصلا دلم نمیخواد بمونم و دوست دارم بیام خونه و خداکنه مجبورم نکنن و مثله پارسال رییسم زوری نگهم نداره و ...
تا عصر موقع برگشتنم دیگه خبری نداشتم تا اینکه عصر رسیدم نزدیکی های خونه و میخواستم برای افطار خودم حلیم بخرم بهش زنگ زدم گفتم بالاخره چی شد میای یا میمونی؟ میخوام حلیم بخرم
باز گفت نمیدونم و همه دارن میپیچونن میرن و یه ربع دیگه بهت خبر میدم
من رفتم خونه و تا نیم ساعت بعدش منتظر شدم ازش خبری نشد
یکی دوساعت گذشت باز خبری نشد منم فکر کردم داره میاد خونه حتما چون گفت هیچ کس نمیخواد بمونه و کلا هم از دیروز مینالید که نره
خلاصه نیم ساعت مونده به اذان بهش زنگ زدم که کجایی گفت شرکتم
گفتم چرا خبر ندادی گفت یادم رفت بگم
گفتم چی شد موندی گفت همه رفتن من دیدم دیگه بده همه رفتن این خانم همکارم که بانیه افطاره زشته جلوش و هیچ کس نیست و موندم
منم گفتم باشه
هی گیر داد چرا ناراحت شدی ؟ گفتم عادت دارم به این رفتارات و تو همه ی ماموریت هات این رفتارارو ازت دیدم و دیگه خداحافظ و قطع کردم( تو تایپیک های قبلی در مورد ماموریت رفتن همسرم و زنگ نزدن و اس ام اس ندادنش ت ماموریت هاش نوشتم )
دو دقیقه بعدش پیام داد که راه افتادم دارم میام خونه و حوصله غر غرو اخم ندارم !
من بازم به روش نیوردم که پس بازیه این دورزوت که دوست ندارم بمونم چی بود ! این بی خبریات چی بود و...
باز با محبت بهش گفتم بمون و ناراحتیه من به خاطر خبر ندادنت بود و قربون صدقه اش رفتم
جواب نداد زنگ زدم شرکت و سرم داد زد که به توچه میخوام بیام خونه اصلا !
منم دیگه نه زنگ زدم نه اس ا اس دادم و راه افتاد و نیم ساعت بعد از اذان هم رسید خونه
از دیشب یکی دوباری اومد بغلم کرد گفت بخند برام گفتم خنده ام نمیاد
دیشب همش بهم میگفت چه طوری خانم تیکه انداز و.. باز من سکوت کردم و رفتارشو به روش نیوردم
صبح هم یه بار تلاش کرد حرف بزنه باهام که بازم محل نذاشتم
همش هم دارم میگم خاک تو سر خرم کنن که برای این دو روز دیگه تولد سورپرایزی گرفتم و اینجوریه نسبت بهم و هم بهم دروغ میگه هم الکی داد بیداد میکنه هم حق به جانبه
بچه ها به نظر شما حق با اونه؟