2777
2789

سلام 

بچه ها توی دهنم قسمتی که نزدیک گلو هست یه چیزی سفید رنگ درمیاد رشد میکنه اندازه نخود کوچولو شد میفته دوباره درمیاداز جاش.

خیلی خیلی به طرز عجیبی هم بدبوهستش.

چکارکنم؟

سه سال پیش همینجوری شده بودم تهران بودم رفتم دکتربرام درآورد از ریشه خیلی زیاد بودن ولی الان بعدسه سال دوباره برگشته.

دارم دیوونه میشم.

دکترای اینجاهم سر درنمیارن زیاد 

تهرانم الان شرایطش نیست که برم.

توروخدااگه کسی اطلاعاتی داره بگه.

ممنون.

یه صلوات برای خوب شدن رابطه ی شوهرم با بابام بفرستین.خیلی تو عذاب هستم ودلتنگشونم.ممنون اگه صلوات بفرستین و دعا کنید.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خرده غذا هس منم تجربه داشتم اب نمک قرقره کنی از بین میره چیزی نیس نگران نباش

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
خب گفتن چی هست دکتر تهران

گفتش حفره ی لوزه هست که من درمیارم اینارو ولی اگه نمیخای ادامه داشته باشه باید جراحی بشه.

منم میخام برم جراحی کنم.

چون خیلی اذیت میشم

یه صلوات برای خوب شدن رابطه ی شوهرم با بابام بفرستین.خیلی تو عذاب هستم ودلتنگشونم.ممنون اگه صلوات بفرستین و دعا کنید.
خرده غذا هس منم تجربه داشتم اب نمک قرقره کنی از بین میره چیزی نیس نگران نباش

آب نمک از ریشه از بین میبره؟

من تصمیمم اینه برم جراحی کنم و کلا اون حفره ها رو ببندم.

گفتش حفره ی لوزه هست که من درمیارم اینارو ولی اگه نمیخای ادامه داشته باشه باید جراحی بشه. منم میخام ...

بابا به منم گفتن باید بیای لوزه تو دراری نرفتم

با اب نمک و به مرور زمان خوب شد

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
بابا به منم گفتن باید بیای لوزه تو دراری نرفتم با اب نمک و به مرور زمان خوب شد

مگه درآوردن لوزه عوارض داره؟

آب نمک از ریشه از بین میبره؟ من تصمیمم اینه برم جراحی کنم و کلا اون حفره ها رو ببندم.

گلم خرده غذا گیر میکنه داخل حفره لوزه ات به منم دکتر گفت بیا درار ولی نرفتم

چیزی نیس که ریشه کن بشه یا نشه دکترا ازیه خرده غذا هم میخوان نون دربیارن

تو اب نمک قرقره کن بعده هر غذا بعد نتیجه رو ببین

سنگ لوزه هست برین متخصص گوش و حلق و بینی تمیزشون میکنه

قبلا هم برام تمیز کرد ولی دوباره دراومد میخام کلا عمل کنم دیگه اینجوری نشه.

حفره های لوزمو ببندن

مگه درآوردن لوزه عوارض داره؟

من اشنایی ندارم ولی چرا سری که درد نمیکنه رو دستمال ببندی

کلی هم حتما اذیت میشی دنبال رفع مشکلت از راه ساده باش😘