اب مقطر امپول hmg من شکسته و داروخونه اب مقطرش که روش نوشته solvent رو تنها بهم نمیده با امپول هم فقط با نسخه میده میشه امپول hmg رو بااب مقطر معمولی زد?
امضا ندارم.انگشت هم نمیزنم چون از لک جوهر روی انگشتم بدم میاد🌚
سوالت خیلی تخصصیه. از خود داروخونه هابپرس بهتر میدونن که مثل همه یا نه
❤الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اونا نسخه خوان هستن که نمیدونن. برو یه داروخونه که دکتر داروسازش حضور داشته باشه
❤الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
انروز حتما باید بزنمش.بخوام ازاد برم بگیرم قیمتش چنده?
حدود 60 تا 70 هست. برو از همونجاایی که نسخت رو گرفتی بگو اینجوری شده.یا بهت اب مقطر میدن یا یکی بی نسخه
بدون نسحخه نمیدن دکترمم تا ساعت 19 شب حیرون میشم برم پیشش.امروزم باید امپول بزنم.بازم یه مشکلی پیش اومد تا من شانسمو از دست بدم.خدایا حکمتتو شکر.هر ماه یه مشکل پیش میاد و هر چی دارو خوردم باد هوا
امضا ندارم.انگشت هم نمیزنم چون از لک جوهر روی انگشتم بدم میاد🌚
نمیفهمم چه خاکی تو سرم کنم بدون نسحخه نمیدن دکترمم تا ساعت 19 شب حیرون میشم برم پیشش.امروزم باید ام ...
تو درمانگاها پر از پزشک زنانه.یه نسخه بگیر برو بگو برات بنویسن.این ک استرس نداره