2777
2789

خواهره من

این قرص ها

تمام تنظیمات بدن رو بهم میریزونه😁😁

نکن با جسمت اینکارو 😔😔

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهره من این قرص ها تمام تنظیمات بدن رو بهم میریزونه😁😁 نکن با جسمت اینکارو 😔😔

مجبورممم😢😢😢😢

بار اولیه ک میخورم

خیلیییی سینه هام درد میکنه

تقریبا 11 روزه ک میخورم

یعنی مال همین قرصاس ؟

نمیدونم عزیزم امامنم الان دست چپم دردمیکن ویه خورده سخت نفس میکشم نمیدونم دلیلش چیه 25سالمم هس شایدب ...

دستتون تیر میکشه ب پشتتون ؟؟؟

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
نمیدونم عزیزم امامنم الان دست چپم دردمیکن ویه خورده سخت نفس میکشم نمیدونم دلیلش چیه 25سالمم هس شایدب ...

حرص نخور جانم. دست درد مال دست چپ بیشتر مال اعصاب هست 

تصمیم گرفتن دست خودمان نیست. تنها چیزی كه باید درباره اش تصمیم بگیریم این است كه با روزگاری كه نصیب ما شده است ، چه بكنیم.
مجبورممم😢😢😢😢 بار اولیه ک میخورم خیلیییی سینه هام درد میکنه تقریبا 11 روزه ک میخورم یعنی مال ...

شاید🤔🤔🤔

دور از جونت عزیزم

مربوط ب استرسه گلم

منم اینطوری میشم