🌺�بروبچ انرژی 🧘♀️💥مثبت بفرستین🏃♀️ برم 🏡خونه ام خیلی خسته شدم 🙏🙏🙏امروز را بی قضاوت تنها شاهدباش🌺🌺🌺هر رفتار دیگران قصه ای دارد شاید پر غصه😔😔😔ناآگاهی را خرده مگیر😡😡😡تو👈 مهربان👉 باش❤❤❤🌷⚘🌹🥀🌺🌼🌻
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ولى من خوب كه فكر مى كنم مى بينم بچگيم از نظر الانم كه سنى ازم گذشته بى دغدغه و دوران خوشى و بى خيالى بوده ولى تو اون اوج بچگى همون دغدغه هاى كودكانه هم براى خودش غم بزرگى بود
دوست ندارم اون دوران رو مخصوصا همون ده سالگی .هیچ وقت بچگی نکردم .نمیدونم چرا از همون اول به چشم بچه ...
چه بد واقعا ادم فقط یک بار دنیا میاد هر سنی رو باید به اقتضای سنش ازش انتطار داشته باشن 😢😢😢😢عزیزم امیدوارم ازین لحظه ببعد هر لحظه زندگیت سرشار از خوشی باشه
🌺�بروبچ انرژی 🧘♀️💥مثبت بفرستین🏃♀️ برم 🏡خونه ام خیلی خسته شدم 🙏🙏🙏امروز را بی قضاوت تنها شاهدباش🌺🌺🌺هر رفتار دیگران قصه ای دارد شاید پر غصه😔😔😔ناآگاهی را خرده مگیر😡😡😡تو👈 مهربان👉 باش❤❤❤🌷⚘🌹🥀🌺🌼🌻