2777
2789
عنوان

hcg

102 بازدید | 7 پست

سلام خانوما

من از 5 تا 10 پریودی روزی 2 تا کلومیفن خوردم و روز 11 امپول ازاد سازی زدم

9 روز از تزریق امپولم میگذره

چند روزه خیلی پرخاشگر شدم و سر هر مسئله ساده ای صدام میره بالا و زود رنج شدم

دل درد دارم گاهی هم سر درد

چند روز قبل هم تیر کشیدن زیر شکم و کمر

ازعلائم امپوله؟؟؟؟؟؟

میدونم اینماه قراره مامان بشم😍مامان یه بچه سالم و خوشگل و تپلی😍خدا جووون از الان بگممممم شککررررت❤🌹دیدین گفتم اینماه مامان میشممم خدایا هزار مرتبه شکرت❤❤۹۸/۸/۸ بی بی چکم مثبت شد خداجووون قربونت بررمممم🌹🌹🌹خدایا بابت همچی ممنونم ۹۹/۴/۴ دخترم صحیح و سالم اومد بغلم🥰

😢😢😢

میدونم اینماه قراره مامان بشم😍مامان یه بچه سالم و خوشگل و تپلی😍خدا جووون از الان بگممممم شککررررت❤🌹دیدین گفتم اینماه مامان میشممم خدایا هزار مرتبه شکرت❤❤۹۸/۸/۸ بی بی چکم مثبت شد خداجووون قربونت بررمممم🌹🌹🌹خدایا بابت همچی ممنونم ۹۹/۴/۴ دخترم صحیح و سالم اومد بغلم🥰

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من که این آمپولو زدم یه هفته درد کمر و حس پری داشتم و سینم انگار رگهاش تیر میکشید. بعد احساسم رفت و هفته بعدش پری شدم😢

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد

استرس ندارم اصلا

من که این آمپولو زدم یه هفته درد کمر و حس پری داشتم و سینم انگار رگهاش تیر میکشید. بعد احساسم رفت و ...

چند روز بعد امپول پری شدی؟؟؟

چند روز بعد امپول پری شدی؟؟؟

۱۴ روز بعد آمپول. من مشکل سرویکس دارم واسه این که اصلا اسپرم نمیرسه به رحمم. اون همه تلاش کردم بیفایده بود. 

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد