2777
2789
عنوان

کنکور انسانی

7486 بازدید | 24 پست

من میخوام سال اینده کنکور بدم دوسال عقب افتادم متولد سال ۷۸هستم لطفا کمک کنید نمیدون اروز کجا شروع کنم با توجه به اینکه من درسم خوب بوده 

یه دونه صلوات بفرستیم باسه سلامتی وخوشبختی زندگیهامون   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درسای حفظی رو مثلا مثل جغرافی و تاریخ و تاریخ ادبیات و برنامه ریزی کن هر روز 3ساعت براش وقت بزار و تست هاش و بزن سعی کن تو روز 3 درس مختلف بخونی مثلا یک روز درمیون 2 ساعت عربی بخون بعد 2 ساعت تاریخ دوساعت جغرافی و سعی کن دوتا درس سخت و با هم تو یک روز نزاری 

مرسی گلم پاسخ دادی ولی میگن نظام عوض شده و کتابها تغییر کرده من میترسم بعدم من زبان وریاضیم تعریفی نیست اما دل بدم خوبه نمیدونم چیکار کنم 

و کتابا یکی پس از دیگری تموم میشه و هر روز باید یه مرور مختصر درس های دیروزو بخونی و هر هفته هم درسای او هفته رو تا حک بشه و اینو بدون اینکه مرتب هر روز 4یا 6 ساعت درسو بخونی مهمه و مهمترین عامل تو موفقیته و اینکه خوب دقت کن کنی و تشریحی نخون باید به روش تستی بخونی

مرسی گلم پاسخ دادی ولی میگن نظام عوض شده و کتابها تغییر کرده من میترسم بعدم من زبان وریاضیم تعریفی ن ...

خب این طبیعیه کلا بچه های انسانی تو ریاضی و زبان ضعیفن .سعی کن دل بدی یه برنامه هست تو بازار آلا اسمشه درباره ریاضی و زبان داره معلما تدریس میکنن برای ریاضی یه مرد چاق هست با ذیش پرفسوری خیلی خوب توضیح میده

واقعا به یه دوست خوب مثل تو احتیاج دارم که بهم کمک کنه چون باعث ناراحتی مادرم شدم اون برا من خیلی زحمت کشیده کار کرد حرف فهمیده چون دخترم وپسر نیستم  و همه چی تحمل کرده منم نتونستم اونجور که میخواد عمل کنم خیلی ناراحتم 

من از بس دوسال عقب افتادم نمیدونم چیکار کنم از کجا شروع کنم کتابهای خودمه بخونم یا جدید بخرم نمیدونم میگن عوض شدن من ندیدم 

ببین عزیزم شما حتما باید کتاب تست بخری که کتاب مشاوران خیلی خوبه وبعضی کابا مثل ریاضی و زبان و عربی و گاج بخر و شروع کن کار سختی نیس همون جور که گفتم از کتابای سال دوم شروع کن و هر روز بنویس چند ساعت میتونی بخونی شروع کنو بخون هر کمکی هم خواستی یا هرسوالی داشتی من هستم اگه قابل بدونی

زنده باشی گلم مرسی حتما از نظراتت استفاده میکنم من خودم کتاب گاج قبلا خریده بودمه اما میگم به وقت کتابا عوض شده باشن اخه من ندیدمشون باید صبر کنم تا مهر امسال یا جوره دیگه میشه فهمید؟

[QUOTE=61542491]ببین عزیزم شما حتما باید کتاب تست بخری که کتاب مشاوران خیلی خوبه وبعضی کابا مثل ریاضی و زبان و عربی ...[/QUOTE

سلام.گلم میخوام فردا شروع کنم به نظرت چه کتابهایی شروع کنم بعد راسته کتابها عوض شدن شما اطلاعی ندارین 

[QUOTE=61542491]ببین عزیزم شما حتما باید کتاب تست بخری که کتاب مشاوران خیلی خوبه وبعضی کابا مثل ریاض ...

برای کنکور امسال نمیدونم با یک مشاور صحبت کن گفتم از سال دوم چندتا کتاب و شروع کن و بخون و تست بزن