2777
2789
عنوان

خواهرم داره همینجوری نفرینم میکنه 😢

| مشاهده متن کامل بحث + 4039 بازدید | 145 پست
ان شاالله که خدا فرد مناسب برای خواهرت رو از غیب برسونه, یعنی بزودی جفتش رو پیدا کنه و باهم خوشبخت ب ...

ایشالا خدا از دهنت بشنوه 

من گه دارم خدارو روزو شب صدا میکنم 

که بهترین قسمتو براش رقم بزنه و از ته دلم میخوام خوشبخت بشه که دیگه نخواد از خوشی بقیه ناراحتش بشه

سامی:راجب من چی گفت؟  آذر:گفت دوسش دارم ...
انشالا یه ادم خوب بیاد  سر راهت و خوشبخت بشی  ایشلا که خواهر منم زودتر بختش باز بشه و ادم ...

انشاءالله.اما با خواهرت جرف بزن وبگو تا کی منتظر بمونی و بگو تاهروقت گه تو بگی.اما براش دنبال یه گیس مناسب باش ولی نفهمه

خدایاااا کمکم کن زندگی آیندم رو به خوبی بسازم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشاءالله.اما با خواهرت جرف بزن وبگو تا کی منتظر بمونی و بگو تاهروقت گه تو بگی.اما براش دنبال یه گیس ...

اصلا با خواستگاری هم مشکل داره

حداقل قبولم نمیکنه بیان ما عقد بمونیم تا تو یکی برات پیدا بشه 

لعنتی هرچی میگردم کسی نیس یا ازدواج کردن زا یکیو دارن یا دنبال خوشگدرونی ان و به ازدواج فک نمیکنن و اونیم که میمونه بیکاره ..

اصلا انگار پسر قحط اومده بخدا

اخه هروز میره سرکار 

همش بخدا میگم  چرا یه ادم خوبی تو راه نمیبینتش ازش خوشش بیاد و ....

عزیزم منم خواهر بزرگم حتی یک در صد هم نمی تونم درک کنم ادم چرا باید از ازدواج خواهر کوچیکترش ناراحت ...

کاش خواهر منم فکرش مثل شما بود 

من به هرکی گفتم همه گفتن این چیز بدی نیس و هرکی یه قسمتی داره و چرا باید ناراحت بشه

اصلا بهم گفت دفنت کردم و دیگه خواهر ندارم

دیگه انقد منتظر مونده و اون کسی که میخواست پیدا نکرده خیلی ناامیده  و همش میگه خدا دعای منو ند ...

یه جوری میگی انقدر منتطر مونده انگار یه پنجاه سال سن داره بابا اخه ۲۷ سال سن که زیاد نیست والا من هر کی دیدم سن بالا ازدواج کرد شوهرش عالی از اب در اومد خواهرت شبیه یکی از دوستا منه البته دوست من از خواهر شما بدتره چهار ساله نشسته کنج خونه هی رمان میخونه انتظار داره یه شوهر از اسمون بیاد براش ،اخه ازدواجم یه مرحله ای از زندگیه مث بقیه چیزا اونقدر عجیب و غریب و پیچیده نیس که لازم باشه واسش ننه من غریبم بازی دراورد به خدا تعجب میکنم 

یه جوری میگی انقدر منتطر مونده انگار یه پنجاه سال سن داره بابا اخه ۲۷ سال سن که زیاد نیست والا من هر ...

چی بگم والا الان چندساله منتظر یه ادم خوب بیاد 

هرکی اومده خوب نبوده یا به دلش ننشسته

هرحوری بگی من و مامانم حرف زدیم اصلا قبول نداره 

و انگار دشمن شده باهامون

فقط خدا میتونه کمکمون کنه  خیلی دعا میکنم

چی بگم والا الان چندساله منتظر یه ادم خوب بیاد  هرکی اومده خوب نبوده یا به دلش ننشسته هرحوری ...

چی بگم والا به هر حال نگران نباش تو ازدواج میکنی و اون واسش عادی میشه مجبوره بپذیره آخرش 

ایشالا خدا از دهنت بشنوه  من گه دارم خدارو روزو شب صدا میکنم  که بهترین قسمتو براش رقم ب ...

ولی اینم بگم, با چیزایی ک گفتی احتمال داره خواهرت بعد از ازدواجش هم دست از حسادت بر نداره, یا همش بخاطر ۴ سال بزرگتر بودنش خودشو مستحق ببینه که شرایطش از تو بهتر باشه, یعنی اگر تو موفقیتی با همسرت نصیبت شد و پیشرفتی داشته باشید و خواهرت و شوهرش به اون موفقیت نرسیده باشن, این احتمال رو داره رفتارایی از این قبیل با شدت کمتر یا بیشتر رو ببینی. دیگه یه گوشت در باشه,اون یکی دروازه..

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

واه خواهرت مشكل رواني داره منم 4سال ازخواهرم بزرگترم اون زودتراز من ازدواج كرد تو همه مراسماش همراهش بودم الانم بچه هامون با هم دوماه اختلاف دارن كجاي قانون گفته اول بزرگتر بايد ازدواج كنه

به هركس اندازه ي لياقتش محبت كن
واه خواهرت مشكل رواني داره منم 4سال ازخواهرم بزرگترم اون زودتراز من ازدواج كرد تو همه مراسماش همراهش ...

وای نمیدونم چی بگم رو این مسئله خیلی حساسه که اینجوری میکنه 

کاش مثل شما فکر میکرد خواهرم

جای اینکه کنارم باشه روبرومه و با مخالفتش داره دردسر درست میکنه

خب من به دوس پسرم هیچی راجعبش نمیگم ولی اون بیاد رفتار خواهرمو ببینه اونم بد میشه با خواهرم 

همش میگه چرا دوسم نداره 

حس گرده اصلا

ولی اینم بگم, با چیزایی ک گفتی احتمال داره خواهرت بعد از ازدواجش هم دست از حسادت بر نداره, یا همش بخ ...

خدا کنه ازدواج کنه و خوشبخت بشه و انقد خوش باشه که پیشرفت من اذیتش نکنه 

دیگه نمیدونم چه دعایی بکنم