2777
2789
عنوان

چرا😔😔😔😔😔

97 بازدید | 6 پست

چرا یه مرد بیرون از خونه با همه میگه میخنده ولی وقتی میرسه به خونش و زنش میرسه لال میشه و حتی یه سوال رو به زور جواب میده

عالم و آدم دوستش هستن و زنش انگار دشمنش، چرا یه مرد همه سرخوردگی هاشو باید سر زنش خالی کنه و دیواری کوتاه تر از زنش پیدا نکنه

مظلوم باشی بی تفاوته؛ صدات در بیاد و از خودت دفاع کنی و حقتو بخوای بیشتر لج میکنه

هرچقدر هم تلاش کنم و برم سمتش بهش محبت کنم بیشتر فاصله میگیره بی تفاوت باشم اونم بی تفاوته و به خیال خودش هیچ ایرادی نداره

چرا چرا چرا

حس پس خوردن خیلی حس بدیه اونم تو خونه ای که صبح تادشب داری توش زحمت میکشی

😢😢😢😢

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم اصلا اصلا نمیفهمم چرا اینطوریه

ببین من شوهر خواهرم همینجوریه ادم درستی نیست ولی رفتار خواهرمم اشتباس تو جمع بهش توهین میکنه همش بهش غر میزنه و ایراد میگیره اونم بکل فرآری شده

خدایا
ببین من شوهر خواهرم همینجوریه ادم درستی نیست ولی رفتار خواهرمم اشتباس تو جمع بهش توهین میکنه همش بهش ...

اره منم قبلا اینطوری بودم ولی خوب کمبود داشتم

الانا هرچقدر سعی میکنم خوب نمیشه