2777
2789
عنوان

چه جوری عفونت سبز میگیرین آخه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 242 بازدید | 23 پست
دور از جون همه. ولی سبزش خیلی وخیمه خب. چرا باید دخترا این جوری بشن؟!!

ببین عزیزم سبزش وخیمه چیه???

عفونت یا سفید و پنیریه که میشه قارچی

یا سبزه که باکتریاییه.این باکتریها از جایی نمیان اینا هستن اما در مواقعی بیشتر از حد مجاز میشن که شکل عفونت میگیره ممکنه مثلا از نگه داشتن ادرار بگیری

استرس ، تغییرات هورمونی قبل پریود ،ضعف سیستم ایمنی ، ابتلای شریک جنسی .و.......

خب اینا چیزایی که دست خود آدم نیس

من نه آنم که به تیغ برگردانم از تو روی،امتحان کن به دوصد زخم‌مرا بسم الله

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین عزیزم سبزش وخیمه چیه??? عفونت یا سفید و پنیریه که میشه قارچی یا سبزه که باکتریاییه.این باکتری ...

آها من اینو نمیدونستم. فکر میکردم همون عفونت سفید اگه پیشرفته تر بشه سبز میشه. یعنی دخترای دور و ورم اینو میگفتن.

آخی گناه دارن. باید لباس زیر پنبه ای بپوشن خب. لباس نایلونی سمه برای سلامتی

حتی لباس نانو و گیاهی هم سمه 

پدهای با پودر جذب و مشبک هم اصلا خوب نیست باید خیلی زود به زود عوض  بشن

آنچه خواهی از او خواه و آنچه طلبی از او طلب، به نظری صد هزار حاجاتت روا نمايد و به التفاتی صد هزار درد بی درمان دوا کند و به انعطافی زخم‌ها را مَرهم نهد و به نگاهی دل‌ها را از قيد غم برهاند، آنچه کند او کند ما چه توانيم کرد، يَفعل ما يَشاء و يَحکُمُ ما يُريد است، پس سَرِ تسليم نـِه و توکّل بر رَبِّ رحيم بـه .