2777
2789
ميدوني موضوع اينه هرسال يه عده با رتبه ٣٠٠٠ - ٣٥٠٠ ميمونن پشت كنكور كه اينا چون خيلي رتبه شون نزديك ...

اره ولی خیلیاشون مثل منن

اگه قبولم نشدم که میشم بازم فرقی نداره چون ی رشته چرتو اخرش میخونم دیگه 

منم وضعم خیلی خوبه اگه بخونم البته 

تو ازمونای پیشرفت تحصیلی همیشه رتبم زیر ۱۰بود

ادمک لال نباش پرو باش  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشاورم به من میگفت تو یه دختر ۱۹ساله ای بچه نیستی.بابد بلد باشی تصمیم بگیری اگه میتونی تلاش کنی و بر ...

اره راست میگی عزیزم

نگفتی سال چندمته؟بیزحمت ادرس کانالو هم بده مرسی

ادمک لال نباش پرو باش  
من يكي از اشتباهات سال كنكورم اين بود كه دي و بهمن مي رفتم كتابخونه . اون جا هم كه همه درس نمي خونن ...

اره اینم هست

نظرت درمورد دی وی دیای درسی چیه؟کتابای سال قبلو بخونم مشکلی نداره که؟

ادمک لال نباش پرو باش  
اره اینم هست نظرت درمورد دی وی دیای درسی چیه؟کتابای سال قبلو بخونم مشکلی نداره که؟

دي وي دي خودم اصلا استفاده نكردم ، دانش آموزامم نداشتم ولي تو دانشگاهمون يكي از بچه ها ميگفت كلا با دي وي دي خونده .

منابعت رو فقط إصلاح كني كافيه 

نه من دولتی میخوندم بدون کلاس و....  اره همون تزمونی ک هر ساله از همه میگرفتن

آخه مدارس سمپاد يه آزمون جداگانه پيشرفت تحصيلي دارن اول و دوم دبيرستان فكر كردم اونو ميگي 

دي وي دي خودم اصلا استفاده نكردم ، دانش آموزامم نداشتم ولي تو دانشگاهمون يكي از بچه ها ميگفت كلا با ...

اوه اوه ینی بازم کتاب بخرم؟؟نزدیکیک و نیم دادم کتاب خریدم واسه ۹۶

دیویدیای شتاب مکتبستانم دو تومن امسال خریدم

ادمک لال نباش پرو باش  
دي وي دي خودم اصلا استفاده نكردم ، دانش آموزامم نداشتم ولي تو دانشگاهمون يكي از بچه ها ميگفت كلا با ...

نه اینو بین همه دانش اموزای کشور میگرفتن

ادمک لال نباش پرو باش