2777
2789

سلام . من میخواهم برای بچه دار شدن اقدام کنم .. یه اپارتمان کوچیک و کلی وسیله و خرده ریز  دارم که به مامانم نزدیکه ولی پله داره و سرویسش فقط ایرانیه ... هر روز فکر میکنم بچه دار شم و باردار باشم برام‌سخته .... چون الان هم اضافه وزن دارم ....همسرم میگه نمیتونه خونه رو بزرگ تر کنه ولی میتونه این   خونه رو اجاره بده یه خونه بزرگ تر اجاره کنه ... ولی درباره  وسایل و بردن و چیدن سختیش پا خودت ... کمکت میکنم ولی مسئولیتت با خودت ....  از نظر مالی زیاد تغییری ایجاد نمیشه بنظر شما چکار کنم ؟ 🙄🙄

برای براورده شدن حاجتم و سر و سامان گرفتم زندگیم صلوات بفرستید ..ممنون

قبل از بچه دار شدم

اگر شرایط تون اجازه میده 

خونه دو خوابه بگیرید

ک خیال تونم راحت باشه

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خونه خودم میموندم احتمالا 

و اینکه سعی میکردم قبل بارداری يه خونه تکونی اساسی کنم و چیزای به در د نخورم و دور بریزم 

و دستشویی هم من از فرنگی های پلاستیکی استفاده کردم ماه آخر 

خونه کوچیک خودم و به اجاره نشینی ترجیح ميدم اصولا

هیچ

دستشویی که مشکلی نداره

من یه وجب دستشویی داشتم برا زایمان پلاستیکی گرفتم

ولی اگه اجاره کنید و سال دیگه خونه رو بهواد با بچه اسباب کشی سخته

اگه هم اجاره کردی نزدیک مامانت

لطف میکنیدبراسروسامون گرفتن زندگیم یه صلوات بفرستین.ممنون
صبر کن گلم شاید انشالله اوضاع بهتر بشه بعد اقدام کن با خیال راحت

نمیتونم شرایطم جوریه که پروسه بچه دار شدن نباید تغییر کنه چون ivf میخوام بکنم همینطوری هم دیر شده

برای براورده شدن حاجتم و سر و سامان گرفتم زندگیم صلوات بفرستید ..ممنون