2777
2789
عنوان

گیتاریست ها بیاین

502 بازدید | 15 پست

سلام دوستان.من خیلی علاقه دارم به نواختن گیتار.تابستون حتما کلاساشو میرم.فقط اینکه یادگیریش چقد زمان میبره؟

دعا کنین مامان بشم.توروخدا یه صلوات برام بفرست مامان بشم😢😢😢

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

و اینکه باید همون اول گیتار بخریم؟هزینه اش چقدره؟

بله دیگه ‌. مدل یاماها ۷۰ پارسال ۶۰۰ بود . واسه مبتدیا مناسبه

برا یادگیریشم سبکش خیلی مهمه . فلامینگو کلاسیک و پاپ . هر کدوم تقریبا یکسال اگه پیگیرباشی و تمرینات زیاد باشه

ما را به سخت جانی خود این گمان نبود ...

من عاشقشم گيتارم دارم

اجازه ندارم😭

دختر ك شدم نه كسي مادرانه دختري ام را ب من گوشزد كرد،نه پدري عاشقانه محبتم ميكرد😭😭تنها و يك تنه دختري ام را ساليان سال به دوش كشيدم ،،،😓وقتي به سن دريافت عشق رسيدم كسي عاشقانه مرا نديد و نپرستيد 😭بعدها فهميدم دختر موجودي غريب روي زمين است😭😭دوست دارم دختري داشته باشم  بغلش كنم ببوسمش،نوازشش كنم،بپرستمش 😭😭😭😭😭😭 شايد از نسل من دختري خوشبختي هاي نداشته ام را جبران كند😭😭😭😭😭😭😭😭
بله دیگه ‌. مدل یاماها ۷۰ پارسال ۶۰۰ بود . واسه مبتدیا مناسبه برا یادگیریشم سبکش خیلی مهمه . فلامین ...

اینقد عاشقشم که مطمئنم 6ماهه یادش میگیرم

دعا کنین مامان بشم.توروخدا یه صلوات برام بفرست مامان بشم😢😢😢
اینقد عاشقشم که مطمئنم 6ماهه یادش میگیرم

شیش ماه که بعیده من استادم ۱۵ ساله داره کار میکنه و تخصصی ‌. میگه هیچ وقت تمومی نداره . شیش ماه اگه ززنگ باشی نتهای کلاسیک رو یادبگیری . ولی ایشالا میتونی . موفق باشی

ما را به سخت جانی خود این گمان نبود ...
ببخشید دوستان یادگیری پیانو چقدر طول میکشه؟؟؟    

خواهر شوهر من از ١٧ سالگي شروع كرد الان ٢٥ سالشه و كار آموزش رو شروع كرده و بنظرم حرفه اي شده

تنها آرزوم اینه هیچکس به هیچ دلیلی غصه نخوره 🙏🏼