2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو سایت تمام بانکا میتونید حساب کنید.....

d: من اینجام تا اون دختر جوان رو ببرم...... لرد خونآشام: پیشنهاد میکنم درگیر نشی ... دنبال کردن خوناشاما تو شب کار ابلها و احمق هاست ... تو جزو کدومشونی ؟

بانک شهر سودش خیلی خوبه یه تومن گذاشت شوهرم سر ماه 26 تومن سود اومد 

خوب من،هنر عشق در پیوند تفاوت هاست و معجزه اش نادیده گرفتن کمبودها... زندگی ست دیگر...همیشه که همه رنگهایش جور نیست،همه سازهایش کوک نیست، باید یادگرفت با هر سازش رقصید،حتی با ناکوک ترین ناکوکش...اصلا رنگ و رقص و ساز و کوکش را فراموش کن! حواست باشد به این روزهایی که دیگر برنمی گردد،به فرصت هایی که مثل باد می آیند و می روند و همیشگی نیستند؛به این سالها که به سرعت برق گذشتند،به جوانی که رفت، میانسالی که می رود،حواست باشد به کوتاهی زندگی !                                                                               زندگی به همین آسانی می گذرد... 

نزدیک 650بانک شهر.یه حسابی داره فک کنم اسمش زرینه.اینجوریه ک ب ازای پولت سهم میده بهت هروقتم خواستی میتونی پولتو بری از بانک بگیری

آدم خوبی نیستم اما خدا هرچی خواستم بهم داده.مرسی خدا🌹

مبلغ سپرده رو در نرخ که الان بالاترین ۱۵ هست در روزهای ماه ضرب کن تقسیم بر ۳۶۵۰۰ این میشه محاسبه سودبانکی

یعنی۴۰ میلیون ضربدر ۳۰ ضربدر۱۵تقسیم بر ۳۶۵۰۰ میشه ۴۹۳۱۰۰ ماهیانه

تو مرا جان و جهانی چه کنم جان و جهان را.تومرا گنج روانی چه کنم سود و زیان را.
واای چه خوب شما 24 میلیون گذاشتین بعد 450سود میده کدوم بانک؟

بانکهای دولتی ۱۰ درصدمیدن،اینا ک سودزیاددارن بانک خصوصین ک معلوم نیس کی پولتوببرن ودربرن

برام دعاکنین زندگیم درست شه توروخدا...