2777
2789
عنوان

بالاخره برم سر کار یا نه؟؟؟؟

544 بازدید | 43 پست
رشته م کتابداری و 25 سالمه. قبلا که مجرد بودم و تهران زندگی میکردم تو کتابخونه ها کار پروژه ای میکردم به مدت 8 - 9 ماه و حدودا 400 -500 درماه میشد. راضی بودم. بعد ازدواج دیگه برام کار پیدا نشد. بعدشم که زود نی نی اوردم. حالا اومدم شهرستان. دخترم یکسالشه. میتونم برم معلم حق التدریس بشم 150 - 200 تومن درماه که خییییلی کمه اما هم سابقه میشه هم استخدامی نزدیکه و ایشالا میرم دولتی و با کمی صبر حقوقم 1 تومن میشه. نیاز مالی ندارم اما دوستدارم بیشتر خرج کنم که نمیشه اینطوری. شوهرم گناه داره اونم خیلی داره اذیت میشه. دلمم نمیاد دخترم تو مهدکودکا بزرگ بشه. حالا چیکار کنم. ببخشید طولانی شد خواهش میکنم بخونید و نظر بدید
شوهرم قبلا که کار پیدا نمیشد هی میگفت کاش تو هم کمک خرج بودی. حالا که امروز رفتم اینو پیدا کردم میگه کنار بچه باشی مهمتره و ... مگه گشنه موندی؟! مگه چیزی کم داری؟! خداییش هرچی بگم میخره اما من خودم نمیگم چون میبینم که خیلی سخت پول درمیاره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه دوست نداری بچه ات رو بزاری مهد پس نمیتونی بری سر کار دیگه عزیزم چی بگیم دیگه ؟ ولی کار کردن خیلی خوبه اگر مامانت یا کسی بود که بهش مطمین بودی و بچه ات رو میزاشتی دیگه غمی نداشتی
!53v45 (رمز گاوصندوقمه) ادرس بدم ؟
بچه تو این سن تا 15 سالگی مادر باید کنارش باشه و از کنار هم بودنشون لذت ببرن
هوایی رو که تو نفس میکشی دارم راه میرم بغل میکنم تو با من بمون تا ته این سفر من این ماهو ماه عسل میکنم
ما اگه بخواهیم بگیم که میشه نظر شخصی خودمون....خودت باید با توجه به شرایط و روحیاتت تصمیم بگیری. نظر من اینه که خودت رو برای 200-300 تومن توی سختی ننداز. بمون توی خونه لذت بچه ت و زندگی رو ببر
گاهى دلم مى خواد يكى بغلم كنه و بگه:" ميدونم سخت ميگذره ، ولى ايشالا حالت خوب ميشه. بيا اين شكلات، اينم شيش مليون دلار پول"  
اون موقعی که بچه بشه 18و 25 سالش که دیگه گلیمشو خودش از اب میکشه بیروون
هوایی رو که تو نفس میکشی دارم راه میرم بغل میکنم تو با من بمون تا ته این سفر من این ماهو ماه عسل میکنم