2777
2789
عنوان

همزمانی بیماری همسرم و بارداری من

| مشاهده متن کامل بحث + 1627 بازدید | 48 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راست میگی... من انگار دلم میخواد سر یکی غر بزنم و گریه کنم... وگرنه غلط بکنم خدا رو فراموش کنم... ...

خداییش من وقت پریودی کلی بهم میریزم و حساس میشم خدا ب دادمن تو برسه ک بارداری

بین اشکال ریاضی عاشق شش گوشه‌ام ♥️
راست میگی... من انگار دلم میخواد سر یکی غر بزنم و گریه کنم... وگرنه غلط بکنم خدا رو فراموش کنم... ...

😍😎خدا زیباترین فرشتشو داره مامان میکنه بعد یادش میره که حواسش بهش باشه و مراقبش باشه...یادتم نره همین بابای نی نی قبل اینکه مریض بشی مث پروانه دورت میگشت 😉

عزیزم، مامان خودت چطور؟؟؟ شرایطت سخته 

همین دیگه... یعنی خانواده همسرم نمیگن پسر ما مریضه این رفته قم با مادرش و به فکر خودشه؟😟 

حالا امروز با همسرم صحبت میکنم ببینم چی میگه...

ممنون از نظرتون...

😍😎خدا زیباترین فرشتشو داره مامان میکنه بعد یادش میره که حواسش بهش باشه و مراقبش باشه...یادتم نره ه ...

خیلی ممنون از محبتتون خدا ایشالا دلتونو شاد کنه که حالمو بهتر کردین...🌷🌷🌷

شغلش آزاده ماه رمضون هم تعطیل بود... بعدشو نمیدونم بتونه بره یا نه...

عزیزم ان شاا الله خدا مشکلتو حل کنه 

من شنیدم این بیماری از خوردن سوسیس کالباسه 

شوهرت از این غذاهای آماده نخورده ؟!؟!

هر کس هر طور دوست داره میتونه فکر کنه هر کس هر چی دلش میخواد میتونه بگه .....ما زندگیِ خودمونو میکنیم  😊