2777
2789
عنوان

همزمانی بیماری همسرم و بارداری من

1612 بازدید | 48 پست

دقیقا از وقتی من سه ماهه بودم همسرم مریض شد و سرگیجه و تهوع و اینا گرفت.اولش میگفت خوب میشم و راضی نمیشد بریم دکتر. اما بعد از دو سه ماه که دیدیم خوب نمیشه و توجه همه به مریضی ایشون جلب شده بود از دکتر گوش بگیر تا آزمایش کامل خون و تا عکس سی تی اسکن و نوار قلب همه چیز رفتیم ولی شکر خدا و در تعجب ما چیزی نبود! فقط بعضی دکترا میگفتن ضعیف شده و ویتامین و داروهای تقویت معده براش نوشتند.

دیگه خسته شدم از این همه توجه همه ی خانواده و فامیل به همسرم... روزی نیست یکی زنگ نزنه حال ایشونو بپرسه.همه ی فامیلشون هم از این آدمای نگران و پر استرس اند. 

الان هفت ماهمه. اما کسی اصلا حال منو نمیپرسه. کسی نمیگه این هم‌بارداره ناسلامتی. 

همه توجها فقط شده‌ همسرم. 

شماها که میدونید آدم‌توی بارداری چقدر نسبت به همه چیز حساسه. چقدر نیاز به توجه و محبت همه مخصوصا‌ همسرش داره.... اما من... فراموش شدم انگار اصلا...تنها شدم.

خسته م.

به علاوه... ما دوتایی قم زندگی میکردیم. اما این ماه رمضون یک ماهه اومدیم تهران پیش خانواده ها. خسته شدم بخدا انقدر از خونه مون دور بودم. حالا الانم که میخوایم برگردیم که من چند روز دیگه امتحانای دانشگاهمه چون ایشون مریضه و منم توی قم دست تنهام پدر مادرش راضی نمیشن ما بریم خونمون و میگن پیششون بمونیم. 

امتحانای ترممه خوب نرم صفر میدن اما روم نمیشه بهشون بگم، که نگن پسر ما مریضه این به فکر خودشه.

دیگه استقلال زندگیمو از دست دادم انگار. خسته م....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ادم که به مریضی شوهر خودش که دیگه حسادت نمیکنه 

بیوه میشدی احوال خودت میپرسیدن خوب بود  

برو خدا رو شکر کن حسود هم نباش

بی بی چکم که منفی شد گفتم بیخیال دیگه پوستم کلفت شده ولی یه صدایی اروم میگه   دروغ بده  حتی به خودت          

ب شوهرت بگو تو ک چیزیت نیس پاشو بریم سر خونه زندگیمون دیگه

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️
ادم که به مریضی شوهر خودش که دیگه حسادت نمیکنه  بیوه میشدی احوال خودت میپرسیدن خوب بود   ...

وا چه طرز حرف زدنه 

خداروشكر دستت بيرون از گوشيت نمياد وگرنه گيس و گيس كشي ميكردي

NObody dies a virgin , life fucks us all
الان خاطرات بارداری منو تعریف کردی فکر کنم؟ من تو ام یا تو منی؟ با این تفاوت که من خودمم از استرس مر ...

منم از استرس مردم بخدا... از سرطان معده تا توموز مغزی همه چیز به ذهنم میزد... ولی خوب چیزی نبود شکر خدا. 

تنها نتیجه اش که بود که من تنها بشم و چند ماه از توجه و محبت همه محروم بشم... منی که انقدر وابسته به محبت و ابراز علاقه ی همسرم بودم. توی بارداری که دیگه بدتر...خیلی حساستر شده...

الان کارم به جایی رسیده که همش بی دلیل گریه میکنم...

وا چه طرز حرف زدنه  خداروشكر دستت بيرون از گوشيت نمياد وگرنه گيس و گيس كشي ميكردي

خواهرانه بخون   نه با دعوا

بی بی چکم که منفی شد گفتم بیخیال دیگه پوستم کلفت شده ولی یه صدایی اروم میگه   دروغ بده  حتی به خودت          

شوهرت که میدونه امتحان داری. 

از تهران تا قم هم که راهی نیست . برا امتحانت برین و برگردین. رودروایسی رو بذار کنار و حداقل با شوهرت صحبت کن که توجه داشته باشه بهت. الان باید همه به فکر شما باشن . 

ترک جان عزیز بتوان گفت / ترک یار عزیز نتوانیم