2777
2789
عنوان

میوه خیلی گرون شده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 942 بازدید | 63 پست
من امروز توت فرنگی گرفتم کیلویی 15. زردآلوی خوب هم 17 تومن البته چون قبلش گوشت گرفته بودم اینا خیلی ...

پس همون زرد آلو و توت رو ۲۰ احتمالا حساب کرده. ولی واقعا شورش دراومده. خوبه من میوه خرید نمی کنم و گرنه تا الان شاخ درآورده بودم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من يه هندونه خريدم ١٣تومن 😕😕😕حس ميكنم سره منم كلاه گذاشتن !گفتم مكه كيلو چنده گفت ١٦٠٠

هندونه پیش ما هزاره تا حالا نخریدم فقط مفت  گیرم میاد برادر شوهرم میره باغ پیکابشو بار میزنه میاره 

ولی خودش تا الان نخورد میگه همشو سم میزنن چرا شما سم میخورین

بچه ها باورتون میشه جای ما گیلاس اعلا کیلویی هشت تومنه.

شما تهرانید همتون؟؟؟😲😲

زردآلوی خوب هم جای ما شش تومنه

خبری آمد خبری در راه است.سرخوش آن دل که از آن آگاه است.شاید این جمعه بیاید شاید.پرده از چهره گشاید شاید...مهدی جان🌹🌹🌹🌹
آره واقعا اعصابم از دست خودم خورده انگاری توت فرنگی رو ۲۰ تومان اینا داده

تو محل ما توت فرنگي كيلويي ٢٥ تومنه خيلي خوبش...

زردالو كيلو ١٥ تو مغازه.

بقيه رو خبر ندارم.

ولي بازم به نظرم خيلي گرون حساب كرده يا اشتباه حساب كرده

😍دخترممم لِناي مامان خوش اومدي تو زندگيمون😍            😍خدايا دل همه ي منتظراي ني ني رو شاد كن🤲🏻😍
توت فرنگی قیمتی نداره؟عزیزم من اهوتزم کیلو ۱۸زرد الو ۱۴

خب شهر شما گرونه

من خودم كيلو ٤ يا ٥ مي خرم

خوزستان همیشه مظلوم 😣 بمیرم برای مردمم که نه نان دارن نه هوای سالم نه آب نه واکسن . 😞😞😞
بچه ها باورتون میشه جای ما گیلاس اعلا کیلویی هشت تومنه. شما تهرانید همتون؟؟؟😲😲

من یه هفته پیش گیلاس خریدم کیلویی ۲۵ تومن..

هندونه هم کمتر از دو تومن نیست اینجا البته قبل ماه رمضان ارزون بود

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت