2777
2789
عنوان

میوه خیلی گرون شده؟

942 بازدید | 63 پست

سلام دوستان....من معمولا خرید میوه انجام نمیدهم ولی الان با دخترم از بیرون اومدیم هوس توت فرنگی کرد رفتیم بخریم. یک کیلو سیب زمینی کمتر از یک کیلو زردآلو یه بسته توت فرنگی کوچولو و یه بسته گوجه کوچیکه گرفتیم گفت ۴۱ تومان. اونجا حواسم نبود ولی الان اومدم خونه میگید چه جوری حساب کرده واقعا؟ همسرمم نیس ازش بپرسم البته باشه هم روم نمیشه بپرسم....چون احساس می کنم کلاه گشادی گذاشت سرم...واقعا همه چی این همه گرون شده یا سرم کلاه گذاشته؟ از اینکه دستم انداخته باشه و پشت سرم بخنده ناراحتم.....

درست حساب کرده همینقدر گرون شده

از معبر غریبی به معبدی رسیدم.بر سر در آن نوشته بود:اینجا به جای کفش "خود"را در آورید.                                                                                                                                                 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اول قیمت میکردی خوب. سیبزمینی که قیمتی نداره.توت فرنگی درجه ۱ کیلو۶تومن زردآلو درجه ۱ کیلو ۸تومن

آره واقعا اعصابم از دست خودم خورده انگاری توت فرنگی رو ۲۰ تومان اینا داده