2777
2789

سلام من و همسرم هردو فرهنگی هستیم جمعا دوونیم درامدمونه یه مغازه هم بازکردیم بدون سرمایه و هرماه از حقوقمون گذاشتیم جنس خریدیم براش الان خداروشکر کارمیکنه ولی اینجوری نیست که پرباشه و هرجنسی که فروخته میشه ماباید بجاش بگیریم و بذاریم و انباری نداریم که پره جنس باشع و ازاونجابفروشیم و سوددراریم خلاصه نمیدونم چه فکری کردیم باهیچی یه مغازه هم بازکردیم که تو ایام پرسودش یک یادوتومن ماهی فروشمونه که روش نمیشه حساب کردچون دوباره خرج خودش میشه.ما تقریباسه سالیه ازدواج کردیم و من طبقه بالای خونه مادرشوهرم زندگی میکنم خیلی دوست دارم خونه داشته باشم حتایه خونه نقلی ولی همسرم میگه سود وام ها خیلی زیاده و توشهرماهم برای یه خونه معمولی بازم باید صدصدوپنجاه میلیون پول داشت. که ما یه قرون هم نداریم میشه بگید چطوری و ازکجاشروع کنیم تابتونیم یکی دوسال اینده خونه داشته باشیم؟

جمعا دو و نیم؟

حق التدریس هستید؟

اگر دو تایی کارگر بودید جمعا 3.5 می گرفتید 

یه خورده کم نگفتی؟من بین اطرافیانم فرهنگی زیاد دارم اینقدر کم حقوق نمی گیرند

‍ «بیایید به قفسه کتابخانه دخیل ببندیم؛ دوستانی صمیمی پیدا می شوند که حاجات ما را برآورده کنند.»

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حقوق شوهرم

1/400

65وام

ماهی900قسطش

20طلا فروختم

خداروشکر خریدم 

🌺�بروبچ انرژی 🧘‍♀️💥مثبت بفرستین🏃‍♀️ برم 🏡خونه ام خیلی خسته شدم 🙏🙏🙏امروز را بی قضاوت تنها شاهدباش🌺🌺🌺هر رفتار دیگران قصه ای دارد شاید پر غصه😔😔😔ناآگاهی را خرده مگیر😡😡😡تو👈 مهربان👉 باش❤❤❤🌷⚘🌹🥀🌺🌼🌻

من هرموقع باورم بر این بود که مثلا پونصد میلیون پولی نیست و حتما بهش دست پیدا میکنم واقعا این اتفاق افتاده! و خدا راه‌هایی رو جلوی پام گذاشت که زودتر به اون پول رسیدم.

نباید چیزی رو برای خودت غیرقابل دسترسی تصور کنی.

ضمنا باید اهل ریسک باشید. ریسک درست حسابی البته

لطفا درخواست دوستی ندید. اگه کار مهمی دارید ریپلای کنید
حقوق شوهرم 1/400 65وام ماهی900قسطش 20طلا فروختم خداروشکر خریدم 

سی و هفت دادم رهن 

ایشالا سال دیگه قسمت شه برم توش

🌺�بروبچ انرژی 🧘‍♀️💥مثبت بفرستین🏃‍♀️ برم 🏡خونه ام خیلی خسته شدم 🙏🙏🙏امروز را بی قضاوت تنها شاهدباش🌺🌺🌺هر رفتار دیگران قصه ای دارد شاید پر غصه😔😔😔ناآگاهی را خرده مگیر😡😡😡تو👈 مهربان👉 باش❤❤❤🌷⚘🌹🥀🌺🌼🌻
جمعا دو و نیم؟ حق التدریس هستید؟ اگر دو تایی کارگر بودید جمعا 3.5 می گرفتید  یه خورده کم نگف ...

من یک مبگبرم که از ابن ماه میشه هشتصد همسرمم یکوهشصد حکمشه باوام و قسط همون دوونیم میشیم