خانوما کار در منزل در اصفهان سراغ ندارید به منم معرفی کنید ؟کار هایی مثل بسته بندی البته نه حبوبات بسته بندی تخم بلدرچین و مداد رنگی اینا
اثر انگشتان ما تا ابد بر روی قلب هایی که لمسشان کرده ایم میماند..... من به همه ی کاربرا میگم عزیزم پس اگه آقا هستی الکی جوگیر نشو ،قضیه فقط اینه که متوجه ی جنسیتت نشدم...😶
اثر انگشتان ما تا ابد بر روی قلب هایی که لمسشان کرده ایم میماند..... من به همه ی کاربرا میگم عزیزم پس اگه آقا هستی الکی جوگیر نشو ،قضیه فقط اینه که متوجه ی جنسیتت نشدم...😶
خوندم هیچ چیز بدرد بخوری ننوشته یارو زده درست کردن سه راهی برق تو منزل اول ده میلیون بده بعد کار بهت بدیم ،ساخت جعبه کادو که کلا مسخرس اول مواد اولیشو میفروشن بهت بعد جعبه هارو ازت قبول نمیکنن ،پاک کردن حبوبات هم بیگاری محض ده کیلو پاک کنی ستون فقراتتو باید عوض کنی
حتما کار در منزل میخوای عزیزم ؟خب کارایه بیرون منزلو امتحان کن
نمیتونم یه دختر کوچیک دارم همسرمم موافق کار بیرون نیست