2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها من تازه دو روز از پري گذشته بتام خوب بالا نرفته ،يعني هشت روز مونده به پري از دادم ٢٦٣بعز سه روز شد ٢٩٥بعد كه از مسالرت اومدم خونه رفتم ديروز دكتر دكتر برام از نوشت اين از شده بود ٦٨٠ولي ميگفت اون دوتا از اولي منو به شك انداخته كه نكنه خارج رحم باشه 😔چهارشنبه بايد بالاي ١٥٠٠باشه تا نتيجه رو بگه تروخدا دعا كنين واسم 

یعنی چی؟؟ من شکمم از ماه ۷ معلوم بعضیا تازه دارن میفهمن باردارم😁😁 البته من قبل بارداری شکم نداش ...

ربطی به پر خوری نداره عزیرم بعضیا شکمشون جلو هست بعضیا بچه تو پهلوشونه یعنی در واقع پهن میشن من که شکمم سیخ بیرون میزنه جوری که گودی کمر گرفتم

پسر بود یا دختر؟ چند تا بخیه خوردی؟ چند ساعت طول کشید؟

دختر۷روز از تاریخ زایمانم گذشته بود درد نداشتم دیگه دکتر قرص کرچک داد یه بسته یه شب خوردم هرنیم ساعت ی دونه با کلی دارو گیاهی بازم دردم نگرف بعد صبح رفتم بیمارستان اونجا معاینه کرد بعد ساعت۱۲کیسه ابمو با سوزن زدن و شیاف گذاشتن بلافاصله دردام شروع شد و درد شدید و منظم تا ۱۲شب ک معاینه کرد دکتر گفت کلا۴ثانته و خوب پیش نرفته دیگه امپول فشار زدن تا ۳شب فول شدم دیگه خودم کمک کردم زور زدم ۳:۳۰ زایمان کردم 

وقتی که بمیرم هرچندم محکم بغلم کنین حس نمیکنم