2777
2789
عنوان

لحظه ای تفکر

198 بازدید | 14 پست

خانومای عزیز چرا از هر فضایی که بشه تبادل اطلاعات کرد مفید استفاده نمیکنیم؟! از روزی که عضو این سایت شدم حداکثر موضوعات مطرح شده راجع به شوهر مادر شوهر خواهر شوهر بوده و جالب تر اکثریت هم از بدی ها گفتن ایا واقعا شما خودتون یا عزیزانتون عروسی ندارین؟! ایا شما هم ادم بدی هستین؟! دوستان عزیزم دوره ای که فقر فرهنگی و سواد بیداد میکرد اکثریت مردم به بدگویی و غیبت از هم مشغول بودن چون کاری جز این نداشتن ولی الان تو قرنی که داریم زندگی میکنیم ثانیه به ثانیه تکنولوژی در حال پیشرفت هست ولی متاسفانه عده ای هنوز تو چند دهه ی گذشته موندن! واقعا چرا بجای اینکه خودمونو پیشرفت بدیم و موضوعات اموزنده از تجربیات کارهای مفیدی که انجام دادیم و در اختیار دیگران بزاریم تا بلکه بتونیم مفید واقع بشیمو انجام نمیدیم!!؟

زندگی شخصی هر انسانی تحت تاثیر عوامل زیادی مثل سطح فرهنگی ، طبقه اجتماعی، مالی و ... هست ایا میشه نسخه ی یکسان به هم پیشنهاد بدیم؟! ایا ما صلاحیت راهنمایی و قضاوت و داریم ؟! خانومی که از نارضایتی و ناراحتی خودش نسبت به همسر و خانوادش و مطرح میکنه ایا واقعا فکر میکنه اینجا محل مناسبی هست؟! چرا که تمام قضایا یکطرفه شنیده میشه و مخاطبینشون هم افرادی با ایدی های مجازی هستند که چه بسا زندگی مشکل دارتری دارند ، به نظرتون ما صلاحیت کمک و اظهار نظر داریم !!؟

بهتر نیست تو این موارد همدیگرو به مراکز معتبر یا متخصصین وارد معرفی کنیم ؟! یا همون دوست عزیزی که بیان مشکل میکنن با فردی که در دنیای واقعی میدونن انسان موفق و حداقل از بسیاری از فاکتورها مشابه ایشون هستند کمک بگیرن تا اینجا؟!بیشتر روی صحبتم با عزیزانی هست که راهنمایی ها یی که اینجا دریافت میکنن از افراد غیر وارد مستقیم روی زندگی شخصیشون تاثیر میذاره دوست عزیز و خوبم نسخه ی هر نفر برای خود او و متناسب با شرایطش هست اگر واقعا به کمک نیاز داری حتما از افراد و موسسات متخصص استفاده کن ، برای خودمون زندگیمون بیشتر ارزش قایل باشیم و از کارهای مفیدی که انجام دادیم و فکر میکنیم ممکنه به درد کسی بخوره مطلب بزاریم که باعث پیشرفت هم بشیم و به خودمون یاد اور بشیم باید فرقی بین نسل ما و گذشته باشه ، ما مادران اینده یا حالی هستیم که میتونیم نکات به این سادگی و به فرزندمون یاد بدیم که در اینده باعث سربلندی ما باشه

منکه کلادرمورد خانواده شوهرتاپیک نزدم و نمیزنم...عین ناموسن برام 😤😤

دختررویاها نگو بلا بگو 😼_خوشگله خوشگلا بگو 😺_موی بلند 😸 فِیس قشنگ😻_ابرو کمون 😎_چشمون درشت 😀دامن کوتاه آخ آخ آخ 😍😘 نه فرفری نه موی لخت ،فقط موهای موج دار دختررویاها خوچله 👱😇😄   👑 آی ام آفرودیت محلتون 👑😹😻😻   و همچنان زندگی یعنی 💄افرودیت _افرودیت یعنی زندگی 💄،این دو کلمه در هم تنیده اند 👠   😍   من یعنی لباس های تور توریه کوتاه ب رنگ های قرمز و سفید و صورتی جییییغ😍😍👄 یعنی ی کیف جیگولی پر ازماتیک های خوشرنگ💄👒یعنی لاک های خوش رنگ و مخملی 💅💞                                                    آی اَم خودمو خیلییییییییییییی دوووووووس آی لاو یو خودم .👒💍ابراز علاقه مردان دهه پنجاهی به معشوقشون :شده ام بُت پرسته تو قسم به چشمون مَست تو😚. ابراز علاقه مردان دهه شصتی به معشوقشون:دنیا دیگه مثل تو نداره نداره و نه میتونه بیاره😍.ابراز علاقه مردان دهه هفتادی به معشوقشون: دوسِت دارم کصافط ،لعنت به اون قیافت 😐 ابراز علاقه مردان دهه هشتادی به رِلِشون😂: بووووووووووووق 🤕..هنوز از گودزیلاهای دهه نودی اطلاعاتی در دست  ندارم😳  شعاره من :هستی باش نباشی هستن_تازه بودی ام بودن 😂😂    درضمن به کسی مربوط نه بوداهه که من بااقایون تبادل نظر میکنم 😁😊  بخودم مربوط بوداهه. همه چیزو جنسیتی نکنین_مریض شدم دیگه از دستتون.😐            درمورد زندگی شخصیمم نپرسین اگه بخوام خودم تاپیک میزنم میگم .دیگه توبه کردم.فکرم نکنین که شما همه مریم مقدسین و من جنیفر لوپز😁 این و خدا داندو بس 😊😍 اره من   حیا رو  خوردم ابرو رو هم تُف کردم رو صورت دشمنام 😬😏  دخترای شوخ وقتی جدی میشن یعنی واویلاست😂من همون آدم خیلییی خوبی ام ک هیچکس نمیتونه تصور کنه  ک چقدررربدم👱 آی اَم بی اعصابه مهربون.بستگی داره تو کدومشو انتخاب کنی 😏😁هر کی به امضام گیر بده یعنی فضوله 😂😂😹😹✋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اگر جای مدیر سایت بودم تمام تبادلات رو در زمینه بارداری بچه داری اشپزی خیاطی زبان و کامپیوتر نگه می داشتم 

که اگر کسی عضو شد یکم با علمیش بره بالا نه همش با خیانت مشکوک بشه و قبح قضیه بی افته و یا با خانواده شوهر ..دختره هنوز مهر عقدش خشک نشده جلو ی خانواده شوهر جبهه بگیره چرا بهم چیزای منفی یاد میدیم

خدایا شکرت 
من اگر جای مدیر سایت بودم تمام تبادلات رو در زمینه بارداری بچه داری اشپزی خیاطی زبان و کامپیوتر نگه ...

کاملا موافقم ولی ایکاش خودمون فرهنگشو داشتیم و همیشه نیاز نبود محدود شیم تا رعایت کنیم 

کاملا با شما موافقم، من برای طرح سوالی در مورد مشکل سقطم وارد نی نی سایت شدم، ساعتها منتظر می شدم تاشاید کسی به سوالم پاسخ بده، اما کافی بود تاپیکی در مورد خیانت، مادر شوهر، خواهر شوهر، مدل مو و لباس و .... ایجاد شه در کسری از ثانیه همه در حال نظر دادن بودند.

گاهی احساس می کنم جو اینجا درست مثل دورهمی های قدیم پیرزنها در حال سبزی پاک کردنه!

یکی کامنت میگذاره با شوهرم دعوام شده، ۲۰۰ نفر بدون شناخت طرفین و دونستن علت دعوا میگن طلاق بگیر!

وای به حال کسایی که زندگیشون رو برپایه این کامنت ها اداره می کنند!

کاملا با شما موافقم، من برای طرح سوالی در مورد مشکل سقطم وارد نی نی سایت شدم، ساعتها منتظر می شدم تا ...

باید همه کمک کنیم فرهنگ سازی بشه متاسفانه دقیقا حرف شما رو تایید میکنم ای کاش خودمون به خودمو ن بتونیم یاد بدیم تا بتونیم نسل بهتری رو تربیت کنیم 

باید همه کمک کنیم فرهنگ سازی بشه متاسفانه دقیقا حرف شما رو تایید میکنم ای کاش خودمون به خودمو ن ...

عزیزدلم مسلما یک دست صدا نداره و باید یه اراده و همت جدی برای تغییر اوضاع باشه که نیست.