2777
2789
عنوان

خانمای که جنسیت نی نی رو میدونن بیان کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 412 بازدید | 43 پست
چجوریه عزیزم؟

آزمایشگاه های ژنتیک انجام میدن. اگر تهران هستید آزمایشگاه مندل تو این آزمایش کارش خیلی خوبه. ۳۰۰ تومن.

فقط ازت خون میگیرن یک هفته بعد جواب میدن

ای اهورا مزدا؛ دانای بزرگ هستی بخش...با دستهای برافراشته تو را نماز برده و خوشبختی کامل را خواستارم. (کاربر از سال ۸۹)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی عجله داری برو آز خون تعیین جنسیت بده.۹۸ تا ۹۵ درصد قطعیه 

عجله که دارم ولی هزینش زیاده  

اندازه ما گر نشدی دست خودت بود برقامت ما دست نزن ما خود سَرویم

بخدا فقط خرافاته،تورو خدا دنبال این چیزا نباش منم از همون ابتدا که متوجه شدم باردارم رفتم دنبال این علائم و انواع تست های کلم و نمک و ... همه و همه پسر بودن جنین رو نشون میداد منم چهار ماه با فرض پسر بودن جنین باهاش زندگی کردم حتی اسم گذاشتم به این که بچه پسره عادت کرده بودم حتی ان تی گفت بیشتر پسره ولی وقتی رفتم تعیین جنسیت گفت دختر تا یمدت خیلی برام چیز غیر عادی ای بود نمیتونستم باهاش خو بگیرم خیلی حالم بد بود میگفتم ینی دیگ پسرم نیست ،اما الان دنیام دخملمه،تازه هنوزم که هنوزه همه میگن تو بهت میاد بچه پسر باشه برو باز سونو بده ولی دیگه به دخترم عادت کردم و اعتنایی به شک هایی که این تست ها و حرف مردم میندازن تو دلم نمیکنم 

میشه برای سلامت نی نیم یه صلوات بفرستید 
فک کنم پسر خانمی

چ جوری متوجه شدید میشه بچه اولم بگید الان شش سالشه اون سال 21 بود سنم تاریخ اخرین پری هم 4 فرردین بود 

من به دکترم گفتم برام بنویس گفت چند وقت پیش برا یه نفر نوشتم جنسیتش کاملاً برعکس اون چیزی که گفتن بو ...

کدوم آزمایشگاه؟تهران؟

ای اهورا مزدا؛ دانای بزرگ هستی بخش...با دستهای برافراشته تو را نماز برده و خوشبختی کامل را خواستارم. (کاربر از سال ۸۹)
بخدا فقط خرافاته،تورو خدا دنبال این چیزا نباش منم از همون ابتدا که متوجه شدم باردارم رفتم دنبال این ...

الهی عزیزم خدا حفظش کنه من فقط از کنجکاوی والا دختر و پسر هدیه خداس