2777
2789
عنوان

نی نی یااااااااار

| مشاهده متن کامل بحث + 197 بازدید | 40 پست

خوبی؟چی میزنی؟کجا به نظام توهین شده؟عینکتو زدی؟😂😂😂

واقعیته عخشم😏

😂←بــه والدین خود احترام بگذارید شاید که پدر و مادر واقعی شما باشند.            _امام جمعه استانبول😂😂😂😂😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لینک تاپیک رو بفرستید کجا به خود نظام توهین شده؟

گفتم لینک فرستادن و بلد نیستم ..اینا جزیی از حرف هایی که تو این سایت زده میشد و عکس گرفتم باقیش بماند..خودم حل میکنم ..نیازی به کار شما نیست .

خدایا هرکی دلش یه تودلی میخواد هرکی دوست داره توی رگ هاش یه نبض دیگه باشه به حق بزرگی و عظمتت به ارزوش برسون😄منم کمکم کن نی نیم سالم و سلامت بدنیا بیاد🤗
گفتم لینک فرستادن و بلد نیستم ..اینا جزیی از حرف هایی که تو این سایت زده میشد و عکس گرفتم باقیش بمان ...

اون تاپیک من بودم چرا دروغ میگی چیز خاصی نبود همین هایی که شات گذاشتی بود

منم موافقم . دیگه بعضیا واقعا شورشو درمیارن بعضیا مشکل اقتصادی بزرگترین مشکلشون نیس یه چی دیگه میخوان

معنی اسمم یعنی کیک ،تعجب نکنید لطفا ،همینجوری زدم از بس هرچی زدم قبول نکرد
منم موافقم . دیگه بعضیا واقعا شورشو درمیارن بعضیا مشکل اقتصادی بزرگترین مشکلشون نیس یه چی دیگه میخوا ...

اون تاپیک هایی که شما منظورته سریع بسته میشن الان این اسکرین ها چه مشکلی داره؟!

لطفا قسمت اخر اسکرین شاتی که فرستادم و بخونید...ای کسانی که خودرا برای ظهور جررر میدهید...استغفرالله

خدایا هرکی دلش یه تودلی میخواد هرکی دوست داره توی رگ هاش یه نبض دیگه باشه به حق بزرگی و عظمتت به ارزوش برسون😄منم کمکم کن نی نیم سالم و سلامت بدنیا بیاد🤗
لطفا قسمت اخر اسکرین شاتی که فرستادم و بخونید...ای کسانی که خودرا برای ظهور جررر میدهید...استغفرالله

حتما بسته شده تاپیک منتظر دستور شما نمی شینن.گزارش رو گذاشتن برای اینجور پست ها  

آتیشت خیلی تنده عزیزم.هر چقد کاربریشون هم قطع بشه افکار انسانها رو که نمیشه خفه کرد.

من حرفم اینه به خدا سوریه جنگش از مردمش شروع شد مردمش اعتراض کردن سلبریتی ها و فوتبالیست هاش اومدن مردم و چند دسته کردن کاری که تو کشور ما هم داره میوفته مردم ساده سوریه راحت چند دسته شدن و به حکومتشون وضع مملکتشون معترض!حالا این وسط چه اتفاقی افتاد؟دشمناشون اومدن از این اتفاقات سو استفاده کردن مثل فتنه ۸۸که یه سری از خارج کشور به این اختلافات دامن میزدند.برا سوریه هم این اتفاق افتاد اخرش چیشد..جنگ

به خدا جنگ از خود ما شروع میشه به ولله ماهاهستیم که جنگ و شروع میکنیم هرچقدر وضع مملکت بد بشه نباید ایرانی بودنمون و فراموش کنیم..به خودمون رحم کنیم..اینقدر ادم نباید ساده باشه هرکی هر حرفی مخالف این حکومت زد باید جلوش وایسیم نزاریم کشور و تخریب کنه

اون تاپیک من بودم چرا دروغ میگی چیز خاصی نبود همین هایی که شات گذاشتی بود

شما لینک تاپیک رو بفرستید

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت