من میزارم تو زود پز بعد اب میریزم پیاز خام چهارتیکه میکنم یکم کوچولو هم زردچوبه ، بعد دوساعت تو زود پز میپزم ، بعد م دوباره با شعله کم دوساعت دیگه میزارم ابش غلیظ بشه، بعد الصافی رد میکنم، و تو قالب یخ میریزم ، هر دفعه از دوسه تیکه استفاده میکنم
من قلم رو به علاوه زردچوبه+نمک+فلفل سیاه+ساقه کرفس خرد شده+پیاز+چند حبه سیر+چوب دارچین و آب کافی تو حرارت ملایم12، 13ساعت میذارم رو شعله بعد از صافی رد میکنم و گوشت و مغز قلم ها رو میکوبم و به ابش اضافه میکنم و تو ظرفای دردار میذارم تو فریز و تو اش و خورشت و اینا میریزم
عزیزم من توی زود پز میریزم کمی زردچوبه و پیاز اضافه میکنم کمی هم نمک میذارم بپزه وقتی سرد شد توی نایلون به مقداری که برای هر وعده می خوام بسته بندی میکنم