2777
2789
عنوان

دوستانی که آرایش میکنید تشریف بیارید لطفا سوال دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 585 بازدید | 40 پست
من کرم های زیادی رو امتحان کردم اخرش به این نتیجه رسیدم برای پوست من این دوتا کرم بهترینن نه برق می ...

ممنون عزیزم انشالله فردا قسمت بشه میرم ببینم این مارک ها که معرفی کردید رو میتونم تهیه کنم 

دلبندم ،همه میتونن خنده به لب بیارن ! اما تو دلیل خنده ی چشمامی ❤️
ممنون عزیزم انشالله فردا قسمت بشه میرم ببینم این مارک ها که معرفی کردید رو میتونم تهیه کنم 

قیمت استی لودر یه کم بالاهست من پارسال بهمن ماه خریدم ۱۷۵ولی هم مدت طولانی داری هم به قیمتش می ارزه الان ک فکر میکنم با افزایش دلار بالاتر رفته.

روح عزیزانم رو شاد کنید با یک صلوات  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قیمت استی لودر یه کم بالاهست من پارسال بهمن ماه خریدم ۱۷۵ولی هم مدت طولانی داری هم به قیمتش می ارزه ...

ممنون عزیزم 😍

مارک میکاپ فکنوری کرم پودرش خوبّ مداد ابرو مداد چشم خوبِ مداد دوسه هم خوبِ اگر قیمت برات مهم نیست سر ...

ممنون 😍

اخرش چی خریدی؟؟

نخریدم هنوز گلم قسمت نشد ولی احتمالا تا قبل عید فطر بخرم

احتمالا ورسای بگیرم