2777
2789
عنوان

خیلی نگرانم😓

| مشاهده متن کامل بحث + 276 بازدید | 34 پست
سلامت باشی. خب برو دیگه چرا استرس داری؟

میترسم چیزیم باشه

دوس دارم مشکلی نباشه یوخت خدای نکرده پیش شوهرم سر افکنده نشم😥

یه صلوات برای منو همسرمو دخترم می فرستید😊     یه دخمل دارم شاه نداره /‌صورتی داره ماه نداره💃💃خدایا بهم صبر بده تا دوران بارداری رو راحت بگذرونمو زایمان آسونی داشته باشم نی نی مو سالم بذار بقلمو کمکم کن تا بهترررررین مادر دنیا باشم مرسی خدا جونم👆🙌  من می تونمممم💪
منم ٢٨ ام میرم ولی شنیدم میگن اگه مشکل ناباروری وجود داشته باشه تو این آزمایشات مشخص میشن آره؟؟؟

حتما دیگه...

من انقد اینجا تاپیک ناباروری خوندم استرس دارم اصن فک میکنم تموم مریضیها رو دارم😥

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میترسم چیزیم باشه دوس دارم مشکلی نباشه یوخت خدای نکرده پیش شوهرم سر افکنده نشم😥

نه بابا هیچی نیست. منم قبلش همش حس میکردم ایدز دارم😐😑

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

حتما دیگه... من انقد اینجا تاپیک ناباروری خوندم استرس دارم اصن فک میکنم تموم مریضیها رو دارم😥

وااای ارع

خدانکنه دختر

یه صلوات برای منو همسرمو دخترم می فرستید😊     یه دخمل دارم شاه نداره /‌صورتی داره ماه نداره💃💃خدایا بهم صبر بده تا دوران بارداری رو راحت بگذرونمو زایمان آسونی داشته باشم نی نی مو سالم بذار بقلمو کمکم کن تا بهترررررین مادر دنیا باشم مرسی خدا جونم👆🙌  من می تونمممم💪
منم حال تو رو دارممم از الان😨

🤤مخصوصا ایدز اسمش خیلی وحشتناکه😨😨😨😨

خدایاخودت حافظ نی نیم باش میدونی که چقدر تااینجاسختی کشیدم  پسرنازم برای لمس دستات لحظه شماری میکنم😍انشالله همه منتظرا بزودی دلشون شادشه🌹

من چکاب کامل رفتم پیش شوهر دوستم رایگان😁😛مسئول ازمایشگاه بود.اگه بنا بود پول بدم نمیرفتم هرگز

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

من تازگیا رفتم آزمایش قبل بارداری دادم. خیلی هم گرون شد😕

من بیمارستان دولتی قراره برم هزینش حدود ٣٠ یا ٤٠ هست پرسیدما