2777
2789
عنوان

موهامو کوتاه کردم چیکار کنم زود رشد کنه😥

| مشاهده متن کامل بحث + 4351 بازدید | 31 پست
عه الهی چ بد. اصن خیلی ناراحتم چون اون موقه قدر موهامو ندونستم الان عکسای اونموقه رو میبینم گریم میگ ...

دقیقا منم .😢😢😢

بدترین آدما اونایی هستن کهمیدونن روی چی حساسی و دقیقا همون کار را انجام میدن …
قرص..داروخونه

اها مرررسی حتما امتحان میکنم😘فقط اینک مثلا چقد سریعتر شد؟ مو رشد عادیش ماهی یک سانت و ۲ میلیمتر میشه تقریبا. ب نظرت چقد فرق کرد رشد موهات؟

بهترین نیستم ولی اگ اراده کنم بدترین میشم😎😋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزيزم بايد صبر كني مگه قبلا كاري كردي كه بلند شد! نهايتا سه سال ديگه قرار باشه برسه پايين كمرت ٢سا ...

صبر ک اره ولی هی ناراحت میشم حالا نمیخام خییلی بلند شه فقط دو برابر الانم بشه کلی امیدوار میشم

ولی من راضیم ازینکه کوتاه کردم موی کوتاه خیلی باحاله که.برامن تاروی با سنم بود پرپشتم که بود دوساعت توحموم و بعدش خشک کردنش و ....کلا اذیت میشه آدم 

الان خیلی خوب شده تا گردنمه

مهربانی را اگر قسمت کنیم💕من یقین دارم به ماهم میرسد!           آدمی گر ایستد بربام عشق❤دستهایش تا خداهم میرود🤞
اها مرررسی حتما امتحان میکنم😘فقط اینک مثلا چقد سریعتر شد؟ مو رشد عادیش ماهی یک سانت و ۲ میلیمتر میش ...

زودی رشد کرد حالا سانت شو یادم نیس😃..حتی رشد ناخون هامم تاثیر داشت..ناخنم محکم میکنه که نشکنه

نميدونم چرا آدم موهاش بلنده دوست داره كوتاه كنه من الان تا كمرمه گاهي ميگم برم پسرونه بزنم😂

منم پارسال تابستون جو گیر شده بودم میخاستم برم موهامو کوتا کنم اسفند ک مجبور شدم تازه قدرشو دونستم

زودی رشد کرد حالا سانت شو یادم نیس😃..حتی رشد ناخون هامم تاثیر داشت..ناخنم محکم میکنه که نشکنه

عه چ خوبه پس. واقعا مرسی خدا کنه منم مث تو جواب بگیرم فردا میخرم حتما

منم موهام بلند بود تا پایین کمرم رفتم کوتاه کردم بعدشم پشیمون شدم کلی گریه کردم هنوزم وقتی موهامو تو اینه میبینم غصم میشه

زیبایید،اما خالی هستید،برایتان نمیشود مرد...
ولی من راضیم ازینکه کوتاه کردم موی کوتاه خیلی باحاله که.برامن تاروی با سنم بود پرپشتم که بود دوساعت ...

وای خوشبحالت انقد راحت کنار میای. من ارزومه موهام اونجوری بلند بشه همه سختیاشم ب جون میخرم بهتر از سختی الانمه ک

وای خوشبحالت انقد راحت کنار میای. من ارزومه موهام اونجوری بلند بشه همه سختیاشم ب جون میخرم بهتر از س ...

گاهی تنوع لازمه من فقط دلم واسه بافتن موهام تنگ میشه مخصوصا که چنتا مدل خوشگلم یادگرفته بودم و رنگشون کرده بودم.ولی خدایی موی کوتا نعمته دودقیقه شستنش طول میکشه دودقیقه خشک کردنش .لازم نیس واسه یه بیرون رفتن دوساعت موهاتو جمع کنی آخرشم ببینی کج بستی و....

شاید دیگه هیچ وقت نذارم بلندتر بشه 

مهربانی را اگر قسمت کنیم💕من یقین دارم به ماهم میرسد!           آدمی گر ایستد بربام عشق❤دستهایش تا خداهم میرود🤞
هیچی عزیزم . من که مهر ماه موهاو بوکسوری زدم😢😢😢😢 الان تازه تو کش میاد .  هرچی بگی امتحان ک ...

منم اردیبهشت دو سال پیش بود زدم سال  95  الان از خط سوتین بلند تره ناراحت نباش بلند میشه حساس بشی بدتر میشه