2777
2789
عنوان

کسی بچش موقعه شیر خوردن صدای چک چک میده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 407 بازدید | 26 پست
بایدخودت بادست محکم نگهداری واسش حتما خوب نمیتونه تودهنش نگهداره

اینقد سفت میگیرمش سینم هم بزور میزارم دهنش اینقد گریه میکنه و سرشو تکون میده اشکش میاد

الهم العجل الولیک الفرج.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بایدخودت بادست محکم نگهداری واسش حتما خوب نمیتونه تودهنش نگهداره

اره فک کنم بخاطر همینه که صدا میده همیشه خودم درمیارم چون اخرا الکی میخوره شیرا میاد بیرون

الهم العجل الولیک الفرج.
اینقد سفت میگیرمش سینم هم بزور میزارم دهنش اینقد گریه میکنه و سرشو تکون میده اشکش میاد

نگران نباش حل میشه منم پسرم اینجوری بود تا یاد گرف البته دوتامون یاد گرفتیم.. 

ياد يه خاطره افتادم

مدرسه كه تعطيل ميشد همكارم دختر ٩ ماهه اش رو از مهد برميداشت سوار سرويس ميشديم ميومديم خونه

سرويسمون يه تاكسي بود

تو راه ني ني گريه ميكرد و مامانش بهش شير ميداد اينم بلند بلند قود قود ميكرد. واي دوستم جلو راننده سرويس از خجالت آب ميشد و من قاه قاه ميخنديدم البته يواشكي كه راننده نفهمه

يادش بخير چقدر شاد بوديم

"مهم بودن" در نگاه دیگران را فراموش کن،،، "روزنامه روز شنبه، زباله روز یکشنبه است "
نگران نباش حل میشه منم پسرم اینجوری بود تا یاد گرف البته دوتامون یاد گرفتیم.. 

چی یاد گرفت اخه اینقد این چن روز کم شیرخورده بود امروز دیپه کلافه شدم قندش افتاد صبح خواب بود نگاه کردم صورتش مثل زردچوبه شده بود

الهم العجل الولیک الفرج.
ياد يه خاطره افتادم مدرسه كه تعطيل ميشد همكارم دختر ٩ ماهه اش رو از مهد برميداشت سوار سرويس ميشديم ...

خوشبحالش من یک ماه اول کامل باید گوش میدادم ببینم قوقود میکنه یانه چون اصلا شیر نداشتم.باراز ونیاز به لطف خدا شیرم اومد یه وقتایی هم شیرم میره ولی باز خداروشکر

الهم العجل الولیک الفرج.

شيرتو بدوش بين روز يكبار و آخر شب يكبار با شيشه بهش بده. ولي زياد نه كه ديگه سينه رو نميگيره. اين دوبار هم براي اينكه گرسنه نمونه

به نظرم وقتي بهش نزديك ميشي استرس داري و بچه استرس رو سريع درك ميكنه. با آرامش كنارش بخواب و نور اتاق رو كم كن و با صبوري كمكش كن. بذار بفهمه باهاش همكاري ميكني و عجله نداري.  يواش يواش موفق ميشين انشالله

"مهم بودن" در نگاه دیگران را فراموش کن،،، "روزنامه روز شنبه، زباله روز یکشنبه است "