2777
2789

صحبت با همسرم ، دیدن همسرم ، نگاه کردن تو چشماش ، نماز خوندن ، سخنرانی و مداحی حاج محمود کریمی گوش دادن ، گز بستنی ، فیلم😇

پوشیه میزنم هدیه به مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها ، قربة إلی الله🌹 الحمدلله الَّذی جَعَلنا مِن الْمُتَمَسِکینَ بِولایَةِ أَمیرَ الْمُؤْمِنین علیِ بنِ ابی طالب عَلیهِ السَّلام💚👈گر بهای شیعه بودن سر جدا گردیدن است ، ما به عشق مرتضی(ع) تاوان آن را میدهیم ⚪تا بماند تا ابد ذکر علی(ع) بر مأذنه ، هستی و دار و ندار و جانمان را میدهیم 👉🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وفتی میرم بیرون بعدش ک میام خونه شلوار گشادمو ک برای روازی خسته خریدمو میپوشم اون حالمو خوب میکنه

من هميشه شلوار گشاد ميپوشم كه...انقد دوس دارم تنگ بپوشم (به خاطر شوهرم)ولى تا يه روز ميپوشم احساس ميكنم پاهام نفس نميكشه خارش ميگيرم!!!!!

وفتی میرم بیرون بعدش ک میام خونه شلوار گشادمو ک برای روازی خسته خریدمو میپوشم اون حالمو خوب میکنه

وای هیچی بیشتر از این به ادم حال نمیده😂

❤بودنت شده نیاز هر شب و روزم❤
من هميشه شلوار گشاد ميپوشم كه...انقد دوس دارم تنگ بپوشم (به خاطر شوهرم)ولى تا يه روز ميپوشم احساس مي ...

من معمولا تو خونه تنگ میپوشم شبا موقع خواب یا روزی ک بیرون باشم خسته بشم از اون شلوار گشادامو میپوشم خیلی حال میده

۹۹/۹/۹  💖💖
غروب ها برم امامزاده صالح‌ یا شاه عبدالعظیم یا سفر برم مشهد اینا که برام مثل انرژی دوباره ست

من خیلی وقته دلم هوای مشهدو کرده ولی امام رضا نمیطلبه😢

❤بودنت شده نیاز هر شب و روزم❤