2777
2789
قربونت برم گلم.ایه الکرسی بخون دلت اروم میشه.بعد سختی اسانی است...اندکی صبر سحر نزدیک است

آره خیلی خوبه میخونم حتما مرسی که یاد آوری کردی. انشاالله هر چی خدا بخواد و صلاح باشه همون بشه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا نکنه♥♥♥ نه چرا ناراحت بشم آخه خیلیم حرف خوبی زدی گاهی وقتا ما آدما احتیاج به یاد آوری داریم. :*

😘😘😘😘😘😘😘😘😘

اري از پشت كوه آمده امچه ميدانستم اين ور كوه بايد براي ثروت حرام خورد........براي عشق خيانت كرد، براي خوب ديده شدنديگري را بد نشان دادبراي به عرش رسيدن ديگري را به فرش كشاند وقتي هم با تمام سادگي دليلش را ميپرسم مي گويند از پشت كوه آمده............ترجيح ميدهم به پشت كوه برگردم و تنها دغدغه ام سالم برگرداندن گوسفندان از دست گرگها باشد تا اين كه اين ور كوه باشم و گرگ....
خخخخخخخخخ این حالش از منم خرابتر بوده.

میخوای حالتو خوب کنی اهنگ خوب گوش بده..فیلم خوب ببین..کتاب خوب بخون...جک هم ک همه جا فت و فراوون 

اینقد خودتون حال خودتون رو بیشتر بد نکنین

من دیگه ب هیچی اهمیت نمیدم .و میدونی حتی چی باحال تره؟اهمیت نمیدم ک اهمیت نمیدم  
میخوای حالتو خوب کنی اهنگ خوب گوش بده..فیلم خوب ببین..کتاب خوب بخون...جک هم ک همه جا فت و فراوون&nbs ...

کتابو بیشتر دوست دارم. 

راست میگی آدم خودش باید حال خودشو خوب کنه ولی یه موقعهایی پیش میاد دیگه. دلم گرمه به کاربرهای با معرفتی مثل شما و دوستانی که تو ی این تاپیک پست گذاشتن♥♥♥

کتابو بیشتر دوست دارم.  راست میگی آدم خودش باید حال خودشو خوب کنه ولی یه موقعهایی پیش میاد دیگ ...

فدات بشم ..البته کار خوبی میکنی دوس واسه همین روزاست ولی خب من وقتی ناراحتم کم پیش میاد با حرف بقیه اروم شم ...تا خودم حال خودمو خوب نکنم هیچی از دلم بیرون نمیره..چنتا از کارایی ک خودم میکنمو گفتم ک شما هم انجام بدی حالت خوب شه ..گاهی ادما نمکن واسه زخمت هرچند ب قصد دلداری بیان

فدات بشم ..البته کار خوبی میکنی دوس واسه همین روزاست ولی خب من وقتی ناراحتم کم پیش میاد با حرف بقیه ...

عزیزم.

منم همین طوریم. معمولا وقتی ناراحتم به اتفاق داداش جان آهنگ هندی مخصوص عروسی میذاریم و با هم خل بازی درمیاریم اینقدر حالمون خوب میشه که نگو. یا موسیقیهای رقص والتس میذاریم و ملافه ی بلند به کمرمون میبندیم که مثلا اینا لباسهای دنباله دارمونن و همین جوری دور خونه میچرخیم و به همدیگه میخندیم. 

ولی الان داداش امتحان داره و نمیشه از این برنامه ها داشته باشیم فعلا :)))))))

عزیزم. منم همین طوریم. معمولا وقتی ناراحتم به اتفاق داداش جان آهنگ هندی مخصوص عروسی میذاریم و با هم ...

خوش ب حالت چ داداش اهل دلی ....من تو خونه تنها سیر میکنم و در تنهایی خو شادانم  

یه سوال خیلی خصوصی چرا شوهر نداری...البته اگه دوس نداری ج نده

خوش ب حالت چ داداش اهل دلی ....من تو خونه تنها سیر میکنم و در تنهایی خو شادانم     یه سوا ...

آره فداش بشم همیشه تو خل بازی و خوش گذرونیها پایه است.

خیلی هم خصوصی نیستاااا :)))))

نمیدونم به خدا قسمت نشده هنوز یا هم کفو من هنوز مادرش نزاییدتش :))))))

وقتی نزدیک پریودم بشه بیخوابی میاد سراغم :(

عه من پریود میشم برعکسم عینهو پاندا فقط میخابم 🙊

دمپایی تا دیسین کَلّوزَ😛  آدام آداما بیدفعه دییر 💁 لایک الموندا 😯