2777
2789

یه سوال از بچگی ذهن منو درگیر کرده! اینکه تو دعوا هی بهم میگن حالا نشونت میدم .دقیقا چیرو میخان نشون بدن؟؟؟؟

خدا جونم .میدونم همیشه حواست به منه.بابت داده و ندادت خیلی خیلی شکر.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدایا :))))))))  آره منم بعضی موقعها توی دعاهام اینقدر رو حزئيات چندبار تاکید میکنم . میگم الا ...

اما يك نصيحت خواهرانه هيچ موقع به زور ازش چيزي و نخواين بگين اگه صلاحمه شايد وقتي خدايي نكرده نشه ناراحت بشي اون زمان ولي به مرور زمان شكرش ميكني من همسرمو به زور خواستم ازش بخدا الان ميفهمم .........

اري از پشت كوه آمده امچه ميدانستم اين ور كوه بايد براي ثروت حرام خورد........براي عشق خيانت كرد، براي خوب ديده شدنديگري را بد نشان دادبراي به عرش رسيدن ديگري را به فرش كشاند وقتي هم با تمام سادگي دليلش را ميپرسم مي گويند از پشت كوه آمده............ترجيح ميدهم به پشت كوه برگردم و تنها دغدغه ام سالم برگرداندن گوسفندان از دست گرگها باشد تا اين كه اين ور كوه باشم و گرگ....
خدا نگهش داره داداشتو. خیلی حرفهاش بامزه بودن.

استارتر رو فرم اومدی انشالله؟؟حال دلت بهتر شد؟؟دارم از نت سرچ میکنم تایپ میکنم فقط به خاطر اینکه شاااااید اون وسطا یه لبخندی بزنی

خدا نگهش داره داداشتو. خیلی حرفهاش بامزه بودن.

قربونت بشم اره تصورش كن يك بچه پسر توپولوووووو با اون لپاي افتادش نمدوني چقد دوستش دارم

اري از پشت كوه آمده امچه ميدانستم اين ور كوه بايد براي ثروت حرام خورد........براي عشق خيانت كرد، براي خوب ديده شدنديگري را بد نشان دادبراي به عرش رسيدن ديگري را به فرش كشاند وقتي هم با تمام سادگي دليلش را ميپرسم مي گويند از پشت كوه آمده............ترجيح ميدهم به پشت كوه برگردم و تنها دغدغه ام سالم برگرداندن گوسفندان از دست گرگها باشد تا اين كه اين ور كوه باشم و گرگ....

اینو خودم هر وقت واسه خودم تعریف میکنم میخندم..ببخشید اگه مسخرس

سه تا تنبل بودن میخواستن کنار هم بخوابن همینکه دراز میکشن میبینن برقو خاموش نکردن ..هیچکس گردن نمیگیره خاموش کنه اخر میگن هرکی زودتر حرف بزنه باید برقو خاموش کنه...چند روز میگذره اخرش همسایه ها ک نگران شدن ب زور وارد خونه میشن و این سه تارو مرده پیدا میکنن

اولی رو غسل میکنن کفن میکنن

دومی رو غسل میکنن کفن میکنن

سومی رو غسل میکنن وقتی خواستن کفن کنن بیدار میشه میگه داداش من زندم

دوتا دیگه بلند میشن میگه حرف زدی پاشو برقو خاموش کن

من دیگه ب هیچی اهمیت نمیدم .و میدونی حتی چی باحال تره؟اهمیت نمیدم ک اهمیت نمیدم  
استارتر رو فرم اومدی انشالله؟؟حال دلت بهتر شد؟؟دارم از نت سرچ میکنم تایپ میکنم فقط به خاطر اینکه شاا ...

آره عزیزم حالم خیلی بهتر شد. 

الهی فدایی داری عزیزم دستت درد نکنه گلم. الهی که هیچ وقت غم نبینی :*

آره عزیزم حالم خیلی بهتر شد.  الهی فدایی داری عزیزم دستت درد نکنه گلم. الهی که هیچ وقت غم نبین ...

قربونت برم گلم.ایه الکرسی بخون دلت اروم میشه.بعد سختی اسانی است...اندکی صبر سحر نزدیک است

چشم♥

قربونت چشم گفتن خواهر كوچيكم بشم ( از دستم ناراحت نشي گلم)

یکی دیگم هس...یه کشتی غرق میشه یه بنده خدا شناااااااا کنان و با سختییییییی زیاد خودشو ب ساحل میرسونه نفسش ک جا میاد میگه خداروشکر خودما نجات دادم حالا برم بقیرو نجات بدم  

من دیگه ب هیچی اهمیت نمیدم .و میدونی حتی چی باحال تره؟اهمیت نمیدم ک اهمیت نمیدم