2777
2789

سلام دوستان 😙

میخواستم ببینم راضی هستید؟؟ چند ماه موهاتون لخت و سالم بود ؟؟ ریز مو نگرفتید ؟؟

من موهام جنسش لخت و لطیب بود اما توی ۵ سال رنگ کردن.خشن و شکننده شدا طوری که نوک موهان خرد میشه میریزه . انروز آرایشگاه بودم خانمه گفت فقط کراتینا برای موز شما جواب میده 

من واسه عید انجام دادم بد نبود کراتینه کردم اما چندسال پیش تو دبی انجام دادم تا یکسال با موهام کلی حال میکردم موهای من خیلی پره

بعضیا انقد تو زندگی آدم دخالت میکنن که باید بهشون گفت ببخشید که داریم تو دخالتتون زندگی میکنیم😏

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من واسه عید انجام دادم بد نبود کراتینه کردم اما چندسال پیش تو دبی انجام دادم تا یکسال با موهام کلی ح ...

راضی هستی ؟؟ موهات نریخت ؟؟ واسه عید انجام دادید هنوز هم لختی موهاتون هست؟؟

ینی مو ها نمیریزه  ؟واقعا صاف میشه،؟

نه نمیریزه اره صاف میشهبهم گفت تا 6ماه صافه و با شامپو بچه موهاتو بشور

بعضیا انقد تو زندگی آدم دخالت میکنن که باید بهشون گفت ببخشید که داریم تو دخالتتون زندگی میکنیم😏
راضی هستی ؟؟ موهات نریخت ؟؟ واسه عید انجام دادید هنوز هم لختی موهاتون هست؟؟

اره عزیزم هنوزم لخته

واسه موخوره چطوره؟من موهام خیلی مو خوره میشن

کلافم دوست دارم بلند بشن ولی مجبورم مدام کوتاه کنم

دیدم همه تو امضاشون خواستن دعاشون کنین گفتم منم بگم  دوستان خواهشا دعا کنید یه کار خییییلی خوب که این مشخصات رو داشته باشه : حقوقش خیییییلی بالا باشه!پنج شنبه جمعه ها و روزای تعطیل پیشمون باشه ! بهش سر کار ناهار بدن نخوام خودم ناهار بذارم! کارش اسون باشه از کار میاد انقدر خسته نباشه ! بیمه داشته باشه ! بازم حقوقش بالاااا باشه !! گیر شوهرم بیاد حالا اگر ی صلوات بفرسی ک نور علی نور اگه تو نماز و دعاهات یادم کنی که ان شاءالله یک در دنیا صد در اخرت نصیب خودت شه!!!
گلم مثلا اگه بخوای موهاتونو ببافی یا حالت بدی میشه ؟؟ مو موج دار نمیشه بعدش ؟؟

ببین تا سه چهار روز که کلا حموم نیاید بری چون تو این چندروز اول هرجور حالت بگیره دیگه همونجور میمونه ولی بعدش دیگه نه حالا نمیگیره تو اون سه چهار روزم باید کاملا باز باشه موهات