2777
2789
عنوان

برادر شوهرم راز مهمی بهم گفت که نمیدونم بهشون بگم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 1418 بازدید | 49 پست
نه مادرش خیلی خوبه و باهاش راه میاد اما شوهرم و پدرش خیلی سخت گیرن  

سلام اینکه به شما اعتماد داره خیلی خوبه ...نباید کاری کنید که اعتمادش از بین بره ...تو این سن ۹۰ درصد پسر بچه ها....خیلی چیزا رو از رو کنجکاوی امتحان می کنن ...معلومه که بچه ی صادقیه و هنوز روح پاکی داره به شما گفته ....پس بهتره نگین ...بهترین روش اینه که به آموزش و پرورش منطقه برین و با مشاورین پرورشی اونجا مشورت کنین اونها  به اندازه موی سر این موارد رو دارند و پر تجربه .....پس راهنماییتون می کنن ...چون یه تصمیم و راهکار اشتباه ...می تونه  مسبر زندگی این نوجوون رو کلا خراب کنه ....حواست باشه گل دخترم 

یه روزی مثل همین امروز  نه موی سپید داشتم نه غصه و دغدغه برای فردا .درست مثل امروز  دخترم بی دغدغه مست جوانیم بودم و  در اوج ...  اما الان من می دونم که چقدر زمان زود می گذره... پس  دخترا و پسرای  من قدر لحظاتون رو خوب بدونید ((مادری))
اون ب تو اعتماد کرده ک بهت گفته بنظرم اول باهاش صحبت کن ک مشکلش چیه چرا رفته سراغه این چیزا ببین جوا ...

مامانش میفهمه خیلی زن خوبیه و سخت گیرم نیست اذیت نمیکنه.ولی شوهرم و پدرش خیلی سخت گیرن

دل نبند که تَش تلخیه  میشی مثل مَن:نفس تخلیه  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرم حتما باید با همسرت صحبت کنی. هم در مورد موضوعی که برادر شوهرت گفته و هم سخت گیری ها و عدم درک از طرف پدر و  برادری که ساید همین رفتارها منجر به گرایش یه نوجوون به دخانیات شده.

براشون شرح بدین.

شما سوپر من نیستین که بتونین به تنهایی نوجوونی که دچار چنین بحرانی شده رو نجات بدین. قطعا اونم بچه ی دو ساله نیست که فقط با نصیحت و مثال دست بر داره از کارش.

حتما باید خانواده اش بدونن. چون ممکنه بعدها حدایی نکرده اتفاقات بدتری بیفته و اگه بدونن که شما مطلع بودین یه جورایی شریک جرم میشید.

من خودم اگه بودم حتما حتما به همسرم می گفتم.

در ضمن من خودم روانشناس کودک و نوجوان هستم

واقعا ؟الان ینی به خانوادش نگم خودم پیگیری کنم ؟ولی حرف گوش کن نیست پیش مشاورم نمیاد

دل نبند که تَش تلخیه  میشی مثل مَن:نفس تخلیه  

عزیزم تاکید میکنم شما یا خانوادش کاری نکتید که  دیگه خونه براش جای امنی برای مخفی کردن نباشه.خییلی ضرر می کنید غیر این عمل کنید

دختر باید موفرفری باشه😍 با چشای قلمبه🙄 مثل خودم😎😁