2777
2789
عنوان

آیا امکان بارداری هست؟

84 بازدید | 7 پست

سلام ب دوستای نی نی سایت عزیزان

من این هفته اقدام کنم ب بارداری چ زمانی میتونم بفهمم ک باردارم یا ن؟؟ کیت تخمک گذاری گذاشتم منفی میاد یعنی تخمک ندارم پس امکان بارداری نیست؟؟؟؟پس من الان اقدام کنم خبری نمیشه؟؟؟؟

مشکلی هم ندارم ۲۰ سالمه همه چیز اوکیه اولین اقدامم هست😊😊

تکلیفم چیه یعنی🙄

روز ۱۲ تا ۱۸سیکل زمان تخمک گذاریه 

اول باید ببینی سیکلت چند روزست و ایا مرتبه یا نه ! 

بعدشم باید تاخیر بیوفته پری بعد میفهمی . 

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط میتونم بگم از همون ماه اول زیر نظر پزشک باش مث من 11ماه وقتتو هدر نده

من تحت نظر دکتر بودم اوکیم گفته اقدام کنی میشی 

من فقط دو دل شدم چرا کیت منفی میاد ینی تخمک ندارم؟؟من اقدامم بی فایدست ینی؟؟؟🙄

روز ۱۲ تا ۱۸سیکل زمان تخمک گذاریه  اول باید ببینی سیکلت چند روزست و ایا مرتبه یا نه !  ب ...

من عاخه سیکل پریودیم معلوم نیست ی سری با امپول شدم ی سری هم ک پاک شدم ی هفته پیش با امپول بود باز اختلال هورمونی هم ندارم 

کیست دارم ک گفت خیلی کوچیکه پس نمیدونم هم ب زور پری میشم هم تخمک گذاریم قاطی پاتیه دکتر هم گفت مشکل نداره فقط وزن کم کن ولی وزنم کم کردم باز همینه نمیدونم دیگ چکار کنم😖😖😑😑

من عاخه سیکل پریودیم معلوم نیست ی سری با امپول شدم ی سری هم ک پاک شدم ی هفته پیش با امپول بود باز اخ ...

باید زیر نظر پزشک باشی 

این چه دکتری بود گف اشکال نداره ؟ 

بارداری با  کیست ؟ 

لطفا دکترتو عوض کن 

احتمالا پلی کیستیکی ؛ ماه اول و دوم بدون دارو اقدام کن 

اگه نشد بهت دارو میده . 

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
باید زیر نظر پزشک باشی  این چه دکتری بود گف اشکال نداره ؟  بارداری با  کیست ؟  ...

ن گفت پلی کیستیکب نیست از لوله هات اومده گفت من اینو کیست نمیدونم خال رحم داری یا جذب میشه یا دفع میشه 

فقط گفت تحرک و ورزش حتما داشته باش

ک من پیاده روی میرم