2777
2789
عنوان

بیاین عکس خونمو بذارم واسم نظر بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 5523 بازدید | 169 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلدونامو برده بودم بیرون بشورم 😂واسه همین خالیه

کاش بتونی اون قسمت رو برا دخترت جدا کنی یا کلا شاه نشین رو ی اتاق بکمین

💖.💖.تیکر دومین سالگرد نامزدیمه.💖.💖سلامتی عشق سربازم که میدونم هر کاری میکنه تا خوشبختم کنه  
ینی چجوری ؟ رو به رو هم بذارم گلم؟

خونتون بزرگه  همه  مدل امتحان کن ببین چحوری میاد ب خونت

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
فرشاتو بنداز وسط  تمام رو فرش نكن

چون پذیرایی مربعی شکله نمیدونم چجوری فرشارو بذارم اخه من بچه کوچیک دارم حس میکنم فرش هم نباشه مشکل میشه.نه ؟

آنکه با زندگی میسازد،زندگی را میبازد.با زندگی نساز، زندگی را بساز✌😊
عزییزم اختیار داری ببخشید گفتم شاهنشین ما خودمونم رعیت هستیم😂اخه نمیدونم به قسمت بالاتر خونه که پل ...

قسمت شاه نشین رو کلا بکنید اتاق بچه

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

عزیزم هال و پذیرایی تون که خوشبختانه خیلی بزرگه و خودش سه قسمته٬ کاش همون قسمت که وسایل بچه هست رو جدا کنید تختش رو هم بذارین که واسه خودش اتاق داشته باشه٬ داشتن فضای مستقل خیلی برای رشد شخصیت بچه لازمه. 

اگر خونه ی خودتونه که دیوار بکشین اگر مستاجرین هم پارتیشن. 

اگر سوالی در مورد مهاجرت٬ ویزای تحصیلی٬ پناهندگی و... در اروپا دارین می تونین ازم بپرسین٬ سعی می کنم جواب بدم. 
سالن به این بزرگی داری اون قسمت بکن اتاق دخترت خیلی راحتم میشه این کار انجام داد حتی شده با یه پرده ...

نع بابا پرده ضایعست الان پارتیشنای شیک و خوشگل اومده میتونه بگیره بزاره. هم باکلاسه هم میشه قسمت جداگونه واسه اتاق بچه

❤❤❤حال خوبیه که دارمت ❤❤❤
چون پذیرایی مربعی شکله نمیدونم چجوری فرشارو بذارم اخه من بچه کوچیک دارم حس میکنم فرش هم نباشه مشکل م ...

نه فرش كمتر باشه جلوش بيشتر

خوزستان همیشه مظلوم 😣 بمیرم برای مردمم که نه نان دارن نه هوای سالم نه آب نه واکسن . 😞😞😞
تلویزیونت همون سمتی هست که عکس گرفتی؟؟؟؟

نه گلم اون عکسی که آشپزخونه توش پیداس نگاه کن کناره ورودیه آشپزخونس

آنکه با زندگی میسازد،زندگی را میبازد.با زندگی نساز، زندگی را بساز✌😊
عزییزم اختیار داری ببخشید گفتم شاهنشین ما خودمونم رعیت هستیم😂اخه نمیدونم به قسمت بالاتر خونه که پل ...

😘😘😘😘 ولی بنظرم اون بالا رو کلا وسایلای دخترت بچین و با یه پرده خوشکل بالای پله ها جداش کن که مهمونم که بیاد راحت اونجا بخوابه 

چون پذیرایی مربعی شکله نمیدونم چجوری فرشارو بذارم اخه من بچه کوچیک دارم حس میکنم فرش هم نباشه مشکل م ...

دو تا نکته

فرشهاتون چون کناره همه

حس خفگی ب آدم منتقل میشه

و  طاقچه  

ک ساده تر باشه 

ببخشیندا دوستی

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....