2777
2789
عنوان

دغدغه ی چند سال من.کمکم کنید لطفا

287 بازدید | 25 پست

سلام .میشه راهنمایی ام کنید من وقتی با هر کسی به مشکلی برمیخورم اگه کسی ناراحتم کنه فراموش نمیتونم بکنم ولی فکرهم نمیکنم.وفقط قطع رابطه .طوری که مثلا مادرشوهرم بهم چیزی میگه عصبانیم میکنه یا بی محلی غرورم اجازه نمیده که من دیگه برم خونشون و خودم رو غریبه حس میکنم.شاید سالی یه بار میرم .من حتی نمیذارم دخترم هم با دختراشون بازی کنه وحتی میگم به دخترم که باید با بچه هاشون قهرکنی .میدونم کارم اشتباهه ولی نمیتونم خودم رو قانع کنم من چند ساله این دغدغه رو دارم.میشه کمکم کنید ونظرتون رو بگید میخام ببینم ایا این حالتم طبیعیه یا نه.خواهش میکنم صمیمانه به عنوان خواهر راهنماییم کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودتون ک میدونید کاره خوبی نیست

و بنظرم فقط دارید خودتونو اذیت میکنید

قهر کردن هیچ حسنی نداره 

اگر داشت، تا الان باید ب اهداف تون میرسیدید !!!!!

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

نه عزیزم رفتارت طبیعی نیست.....اولا آدم باید نسبت به یه سری اشتباهها گذشت داشته باشه ثانیا قطع رابطه اون هم با مادر همسر! اصلا شایسته نیست.......و اینکه داری مستقیما به بچه هات یاد میدی قهر و نبخشیدن و کینه ای  بودن رو

ببخشید انقدر واضح توضیح دادم

حالتت طبیعی هست ولی چون داره آزارت میده باید روش کار کنی. مثل اینه که یکی بگه من کلیه چپم از کار افتاده آیا این طبیعیه؟ بله طبیعیه به این معنا که خیلی ها بر اثر اتفاقات طبیعی کلیه شونو از دست میدن ولی بهرحال باید یه فکری بحالش بکنن.

چیزی که شما از خودت توصیف کردی در روانشناسی بهش میگن شخصیت اجتنابی. منم همین طوری هستم. افراد اجتنابی به دلیل تجربیات کودکی یاد میگیرن که هیچ گاه اجازه ندن که دیگران بهشون آسیب عاطفی بزنن و اگر احساس آسیب کنند سریعا برای قطع رابطه و اجتناب از رابطه پیش دستی می کنن که در واقع یه نوع مکانیزم دفاعی هست

مطلب راجب شخصیت اجتنابی زیاده و تنها راه بهبودش هم مطالعه است و تلاش برای تغییر که باید از موارد سبک و کوچک شروع کنین

خودتون ک میدونید کاره خوبی نیست و بنظرم فقط دارید خودتونو اذیت میکنید قهر کردن هیچ حسنی نداره&n ...

اخه فک میکنم مادرم وقتی فوت کردم مادرشوهرم به خاطر دعواهای علکی مراسم چهلم مادرم نیومد من چطور ببخشم اخه

حالتت طبیعی هست ولی چون داره آزارت میده باید روش کار کنی. مثل اینه که یکی بگه من کلیه چپم از کار افت ...

واقعا یعنی مطلب هست که در موردش بخونم اخه خودمم اذیت میشم

اخه فک میکنم مادرم وقتی فوت کردم مادرشوهرم به خاطر دعواهای علکی مراسم چهلم مادرم نیومد من چطور ببخشم ...

نمیگم ببخشید

میگم قهر هم فایده ای نداره

نهایت سر سنگین معاشرت کنید 

بعدم نیومدن !!! اهمیتی داره مگه  واقعا؟؟؟؟

ب خودش و شخصیت خودش احترام نذاشت نهایتش....

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
واقعا یعنی مطلب هست که در موردش بخونم اخه خودمم اذیت میشم

مطلب خیلی هست نمونه اش 

https://www.google.com/amp/s/paymanpsychology.com/%D8%B1%D9%88%DB%8C%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%87%D8%A7-%D8%AF%D8%B1-%D8%B1%D9%88%D8%A7%D9%86-%D8%B4%D9%86%D8%A7%D8%B3%DB%8C/%DA%A9%D9%84%D8%A7%DB%8C%D9%86%D8%8C-%D8%A8%D8%A7%D9%84%D8%A8%DB%8C-%D9%88-%D8%A7%D9%8A%D9%86%D8%B3%D9%88%D8%B1%D8%AB/%D8%A7%D9%86%D9%88%D8%A7%D8%B9-%D9%88-%D8%B7%D8%A8%D9%82%D9%87%E2%80%8C%D8%A8%D9%86%D8%AF%DB%8C-%D8%AF%D9%84%D8%A8%D8%B3%D8%AA%DA%AF%DB%8C/amp/