2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب معلومه بخري آدم خونش ٣٠متر باشه ولي واسه خودش باشه 

شايد كوچيك سختت باشه ولي همين كه واسه خودته ماه به ماه نبايد اجاره بدي سال به سال نبايد عوض كني و دنبال خونه باشي و هم چنين هر ماه پولت تموم ميشه 

ولي خونه ي خودت هم پول و سرمايه است هم خيالت راحته هم ميتونيد پولي كه بابت اجاره ميداديد پس انداز كنيد و بعدها يه خونه ي بزرگ تر بخريد

خب ملومه بخری

رَبـِّـ إِنِّی نَذَرتـُـ لَکـَـ ما فِی بَطنی مُحَرَّراً فَتَقَبَّل منِّی إِنَّکـَـ أَنتَــ السَّـمیعُ العَلیمُ (خدایا نی نی تو دلمو نذر تو میکنم، نذرمو بپذیر، تو شنوای دانایی)

قطعا خریدن خونه خیییلی بهتره 

شما مستاجر که باشی ۵ سال دیگه نه سرمایه ای داری نه خونه ای

ولی خونه که بخری دیگه نباید اجاره بدی خونتم واست سرمایس میتونید چندسال بعد دوباره یجا بهتر بخرید و قطعا همین خونه هم کلی گرونتر میشه

آنکه با زندگی میسازد،زندگی را میبازد.با زندگی نساز، زندگی را بساز✌😊
قطعا خریدن خونه خیییلی بهتره  شما مستاجر که باشی ۵ سال دیگه نه سرمایه ای داری نه خونه ای ولی ...

افرین .ما همیشه خونه بزرگ مینشستیم اما امسال که گرون شده به شوهرم گفتم فقط خرید من سال به سال نمیتونم جابه جا شم اونم میگه وسایلمون جا نمیشه

بخر اشتباه منو نکن بخاطر جا نشدن مبل هام همیشه دنبال خونه ی بزرگ بودم الان حاضرم همون مبل هارو بز ...

خیلی بده منم وسیله هام زیاده شوهرم بخاطر این میگه بزرگ اجاره کنیم ولی من دیگه بزرگ نمیخوام .هرسال باید اثاث کشی کنم کلی اجاره خونه بدم

افرین .ما همیشه خونه بزرگ مینشستیم اما امسال که گرون شده به شوهرم گفتم فقط خرید من سال به سال نمیتون ...

عزیزم وسایلتو میتونی هرجوریه یجا جا بدی از هرسال اثاث کشی که خیلی بهتره دو سال دیگه باور کن تو اثاث کشی هایی که کردی همه وسایلت داغون میشه

آنکه با زندگی میسازد،زندگی را میبازد.با زندگی نساز، زندگی را بساز✌😊