2777
2789
عنوان

مشاور

82 بازدید | 15 پست

کوروخداکمک کنید احتیاج به مشاوردارم این مشاوره های تلفنی کسی شماره اش روداره؟؟؟شهرستان هستم

پشت هرکوه بلندسبزه زاریست پرازیادخدا ودرآن باغ کسی میخواند تاخداهست دگرغصه چرااااا

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

معمولا بهداشت و بهزیستی مشاور دارن

امکان بیرون رفتم برام مهیانیست باید تلفنی صحبت کنم عزیزم

پشت هرکوه بلندسبزه زاریست پرازیادخدا ودرآن باغ کسی میخواند تاخداهست دگرغصه چرااااا
توواینترنت جست جو کردم همش شماره تماس909 هست که متاسفانه فقط بازی با پول هست تماس دقیقه ای بالای 100 ...

مرسی  محبت کردین 

استرس از خودت دور کن آرامش داشته باش نگران نباش بی گدار به آب نزن

مرسی 

شماره  1480   تماس بگیر مشاوره سازمان بهزیستی هست

مرسی عزیزم هزینه تلفنش که خیلی نمیاد

مرسی عزیزم هزینه تلفنش که خیلی نمیاد

این نه فکر کنم خیلی هزینه تماست نمیشه

قبل تماست ببین شارژت چقدره

شماره هایی که 909 هستن اینا کلا هزینه بالایی دارن و فقط برا کسب درآمده و بس

این نه فکر کنم خیلی هزینه تماست نمیشه قبل تماست ببین شارژت چقدره شماره هایی که 909 هستن اینا کلا ه ...

اینو چون خود سازمان بهزیستی اعلام کرده فکر نکنم هزینه هاش بالا باشه احتمالا تعرفه عادیه