2777
2789
عنوان

دوست ناباب

174 بازدید | 11 پست

سلام مدتیه  شوهرم با یه آدمی که صد درصد مطمئنم خلافکار و ناجوره رابطه داره .به طوری که می دونم اخر یه دردسری براش درست میکنه.هر راهی رو امتحان کردم نتیجه نداد با زبون خوش با بحث و دعوا با تهدید صحبت کردم ولی بی فایده ست.حتی یه بار بخاطر اینکه اومده بود خونه دیگه عصبی شدم باهاش بحثم شد اومد بهم سیلی زد.خیلی عصبی شدم از دست این کاراش.یه بچه دوساله دارم.شوهرم میدونه نقطه ضعفم پسرمه تا باهاش بحث می کنم زودی بچه رو برمیداره میبره منم داغون میشم و مجبور میشم کوتاه بیام.میدونمم اگه بخوام جداشم ازش بچه مو میبره جایی که دستم بهش نرسه اصلا منطق نداره.واقعا موندم چیکار کنم.ار دیشب دارم فک می کنم که یه مدت بی تفاوت باشم و اصلا کاری باهاش نداشته باشم.اگه کسی تجربه ای داره ممنون میشم کمکم کنه.

خیلی مهربونانه با شوهرت حرف بزن بهش بگو ک مشکلت با اون اقا چیه بهش توضیح بده ک میترسی ب راه خلاف کشیده بشه نسبت ب بچتم انقد حساس نشو اونم باباشه هر جا هم ببره ازش خوب مراقبت میکنه اتو نده دستش ک با بچه بترسونتت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی مهربونانه با شوهرت حرف بزن بهش بگو ک مشکلت با اون اقا چیه بهش توضیح بده ک میترسی ب راه خلاف کشی ...

خیلی باهاش حرف زدم میگه باشه ولی باز کار خودشو میکنه.بچه مو با ساک لباسش میبره چندساعت برنمیگرده.ا ز دوریش بهم می ریزم

خیلی باهاش حرف زدم میگه باشه ولی باز کار خودشو میکنه.بچه مو با ساک لباسش میبره چندساعت برنمیگرده.ا ز ...

ب پدرش بگو اون باهاش صحبت کنه یا ی سری ک گفت باشه و بازم انجام داد چرا اون بچه رو ببره تو بچه رو بردار با همه چیز از خونه برو بذار اون بترسه نه تو

چرا اینجور شوهرای شما دست من نمیفتن بهشون یاد بدم زن و بچه و مسوولیت یعنی چی؟😈😈😎😎😎

من خودم به سرسختی  تو فامیل زبانزد م.اگه این بچه نبود بخدا یه روزم تحملش نمی کردم. بچه ادمو اسیر میکنه.الانم واقعا دیگه درموند ه شدم. خدا لعنتش کنه که داره از احساس مادریم سواستفاده میکنه

بذار سرش بخوره به سنگ بفهمه

https://abzarek.ir/service-p/msg/2327236🖤دیگر هیچوقت من  تو را ندارم اما ، تو را تا ابد دوست خواهم داشت ________در سرم جنگ های زیادیست که تنها کشته اش منم 💔🥀  یک شرقیِ غمگین ... https://abzarek.ir/service-p/msg/2320420 

به نظر شما چیکار کنم دست از ین مرتیکه  برداره؟

من حریفش نمیشم.چندبار اساسی دعوا کردیم تا من بخوام کاری کنم بچه مو برداشت ه برده.خونوادشم ا خدا شونه ما جداشیم.ازین مردای قلدر ه که فقط مگه این که با زبون خوش راه بیاد که اونم در این مورد جواب نمیده