2777
2789

۷ ماهه که اقدام کردم برای بارداری، ماه ۵ ام رفتم دکتر بهم لتروزول و اچ سی جی داد، شوهرم هم آزمایش داد و سالم بود، خودم هم هر ماه تخمک های خوب دارم و پریودم منظمه

ولی نمیشه که نمیشه 🙁

واقعا زندگی نمیکنم دیگه، افسرده شدم، هر روز صبح که پا میشم میگم چرا چشمامو باز میکنم، اصلا برای چی!!!!

یکسال درگیر تشخیص و عمل رحم قلبی شکل بودم، بعد از اون هم حالا ۷ ماهه غصه و عذاب....

از این ماه دیگه نمیخوام دکتر برم، نمیکشم دیگه واقعا 😞

🍃خدا بزرگ تر از تمام مشکلات ماست🍃

بیخیال شو خودتو سرگرم کاری کن میشه 

ربِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 . خدایا شکرت شکررررر. بالاخره بعد چهارسال و شش ماه مامان شدم. 1401/24ردیبهشت بی بی چک خوشکلم و ازمایشم مثبت شد😍😍😍😍😍 شک نکن درست در لحظه ی آخر ، در اوج توکل و در نهایت تاریکی نوری نمایان می شود ، معجزه ای رخ می دهد خدا از راه می رسد

من اینماه لتروزول خوردم با اینکه دوره هام 31روزه اس روز 11درد تخمدان داشتم نمیدونم تخمک گذاریم چرا زود شد

همه راهها گشوده است...معجزه از پس معجزه باز نمی ایستد ازآسمان برسرم خیروثروت میبارد...خدایا سپاسگزارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشالله به زودی مامان بشی ..منم الان سه ساله منتظرم ..رحم قلبی شکل مگه باید عمل بشه قبل بارداری ؟ منم رحمم آرکه ولی دکتر گفت عمل لازم نیست

دو سقط و یک دنیا حسرت و دلم که هرگز آرام نخواهد شد...
لتروزول رو اون ماهي كه خوردم نشدم ماه بعدش بدون قرص شدم شما هم امتحان كن ماه بعد لتروزول خوردي ...

منم میخوام این ماه نخورم دیگه 😔

انشالله به زودی مامان بشی ..منم الان سه ساله منتظرم ..رحم قلبی شکل مگه باید عمل بشه قبل بارداری ؟ من ...

سه سال؟ ایشااله زودتر مامان بشی

دیواره رحم من بزرگ بود، تشخیص به عمل دادن

من لترو خوردم آمپول هم زدم،فولیکول خوبم داشتم اما نشد.سه ماه بعدش طبیعی باردار شدم

سه ماه بعدش؟؟ 🙁 دیگه هم قرص نخوردی؟

تخمک خوب داری و دوره هات منظمه چرا لتروزول داده بهت؟ 

چمیدونم، دکترهای روانی، همش قرص و آمپول هورمونی میدن، وقتی سالمم نمیدونم این داروها چیه، نمیخوام بخورم از این ماه