2777
2789

ندارم😆

میدونی خوشبخت ترین زوج دنیا کین؟              خنده و گریه.........                                            به ندرت باهم دیده میشن اما وقتی باهم دیده بشن....تبدیل میشه به قشنگترین لحظه ی زندگی.......

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه جالب

منم دکترا ادبیات انگلیسی میخونم

جهانگردم🌍آلمان،سوئد،نروژ،چین،تایلند،روسیه،انگلیس،آمریکا،مالزی،ترکیه،ایتالیا،گرجستان،مراکش،دبی،ویئتنام،استرالیا✈مقصد بعدی کجاست؟؟
ی سوال داشتم عزیزم ی نفر برای اینکه کامل بتونه به زبان انگلیسی مسلط بشه چقدر زمان میبره؟ اگه اموزش ...

اگه تو خونه میخوای یادبگیری برو سی دی نصرتوبگیر.....من با اون راه افتادم...اگه ک کلاس میخوای برو سفیر یا کانون زبان ایران

ی سوال داشتم عزیزم ی نفر برای اینکه کامل بتونه به زبان انگلیسی مسلط بشه چقدر زمان میبره؟ اگه اموزش ...

ببینید گلم نمیشه زمان دقیق داد بستگی به سن و استعداد و وقتی که میذاری داره. پایه ات چطوره؟

بنظرم کانون زبان ایران بیشتر شبیه مدرسه اس برای اسپیکینگ بهتره بری سفیر یا کیش 

در جهانم همه چیز نیکوست  
اگه تو خونه میخوای یادبگیری برو سی دی نصرتوبگیر.....من با اون راه افتادم...اگه ک کلاس میخوای برو سفی ...

توی اینستا هم ی پیج هست amuyumyum  اون هم آموزنده و باحاله پیجش 

در جهانم همه چیز نیکوست